Mennyibe kerül magán szülésznőt fogadni?
Nincs olyan, hogy magan. Minden korhazban dolgoznak szulesznok, ha nem fogadsz, akkor annal szulsz, aki eppen akkor dolgozik/ugyeletes.
Ha viszont fogadsz, akkor az ottani dolgozok kozul tudsz egyet, aki rendelkezesedre all a terhesseged alatt es a szuleskor felhivod, o pedig bemegy. Akar ejjel/unnepnapon, vagy, ahogyan elore megbeszelitek.
En fogadam, akarmikor hivhatom, a baj van, ha uh-ra megyek talalkozunk, beszelgetunk picit:)
40 ezret fogunk neki adni, a dokimnak 50et.
33 hkm
40-et adtam a szülésznőnek, 80-at a dokinak. A doki ennyit kért, a szülésznő meg azt mondta hogy felét szokták kapni, mint a dokik.
Tatabánya
Én a szülés előtt csak dokit fogadtam, neki 120.000 volt a tarifája.
A szülésznőt pedig a doki választotta, mikor felmentünk a szülőszobára, az éppen rendelkezésre állók közül. Délután 3-kor kezdtünk, és mivel 7-kor volt nekik váltás, és szimpatikus volt a csaj, megkértük, hogy maradjon a végéig. Megkérdeztük, hogy mennyit kér érte, de azt mondta ránk bízza. Végülis 8-kor született meg a kislányom, utána volt ugyebár már 2 óra megfigyelés, és utána még lekísért a szobánkba. Mi ezért a plusz 3-4 óráért, ami miattunk benn töltött 25.000-et adtunk neki plusz két drágább üveg bort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!