A méhlepény milyen gyorsan tud "elhalni", elmeszesedni, egyszóval veszíteni funkciójából?
38 hetes vagyok, és ma nagyon keveset, szinte alig mozog a babám, akkor is olyan finoman, mint kb 20 hetesen, pedig az utóbbi időban kirugta az oldalam. Akkorákat mozgott, hogy azt hittem kiszakad az oldalam.
A 36 hetes uh szerint III. fokban érett a lepény, de nem mondott semmi mást rá a doki. Tegnap voltam nstn, ott mindent rendben találtak. Épp kérdeztem, kell-e mennem Flowmetriára, de azt mondták, amíg az nst jó, addig nem kell.
Akkor ma miért nem mozog a pici? Mikor kell orvoshoz menni? -mert ugye azt mondják, ha változás van a mozgásában, menjünk...
Azért mozog kevesebbet és finomabban, mert ninsc több helye odabent. A lepény igazán elhalni, veszíteni funkciójából a szüléskor fog, ill. többek között a lepény elégtelen működése indítja meg a szülést. A 38. hét az tökéletes lenne erre is!
Sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!