Januárba fogok szülni, csak tanácsot szeretnék kérni, hogy téli babát mibe szokták hazahozni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 09:40
1/4 anonim válasza:
Én hosszú ujjú body-t és vastag tipegőt adtam rá, vastag sapit, és kocsikabátot. Kis pléddel betakartuk. Nem fázott pedig elég hideg volt, és szakadt a hó mikor hazajöttünk.
2/4 anonim válasza:
Szia én februárra vagyok kiírva én úgy gondoltam ugye body rá egy vastagabb rugdalózó arra mehet a téli overál bele a bébihordozóba rá pléd és arra a bébihordozó lábzsákja! Apa kinn felfűti a kocsit persze csak langyosra hogy ne kelljen vetkőzni! Legalábbis ez az elméletem:-) jó babavárást!
3/4 anonim válasza:
Szia, én tavaly február elején szültem és február közepén fogom a másodikat is, de tavaly télhez képest nagyon jó idő volt, kb 15-18fok, hosszú ujjú body volt rajta, lábfejes rugi, vastag pulcsi, sapka és emlékeim szerint egy nagyon jó vastag pléddel letakartuk, míg a kocsiig értünk. Ha fagypont körüli lenne, akkor fentiek és bundazsák, vagy fentiek és bundazsák + pléd. A lényeg h rétegesen öltöztesd mert a kocsiban sokkal melegebb lesz és ott meg hirtelen le kell róla venni pár dolgot.
4/4 anonim válasza:
Én idén januárban szültem, pont akkor jöttünk haza a kórházból amikor -10 fokok voltak. Hosszú ujjú body volt a fiamon, plüss rugi, és vastag bundazsák. Kis buksiján vastag sapi+ a bundazsák kapucnija. Hordozóban 1 vastag pléddel betakarva, és amikor kijöttünk az épületből, egy textil pelust terítettem elé, hogy nehogy megcsapja a hideg levegő az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!