Milyen ruhában viszitek majd / vittétek haza a babátokat a kórházból? /Téli babások/
Januárban szültem.Most Novemberben fogok.
Body, rugi, kis zokni, jó meleg kezeslábas, sapka, kis kesztyű.Rá egy vastagabb takaró, és textilpelus a fejére, hogy ne érje annyira a hideg.Gyorsan bedobtuk a kocsiba, meg gyorsan ki is, és irány a lakás.
Szerintem ez most is így lesz! :)
Én is kb. így mint az előttem szóló. Nem öltöztetem agyon az overall alá, mert akkor a kocsiba lesz melege. Inkább még betakarom vastag pokróccal, és pelussal a pofiját. Az nagy lánykámat is így hoztuk haza, ő nov.20-án született, most dec.8-ra vagyok kiírva.
Boldog babavárást!
Üdv: 32 hkm
Februárban született.
Hosszú ujjú body, vettem egy szettet, talpas nadrág, hosszú ujjú felső, ami elől patentos, olyan kardigán szerű, az ujja vissza hajtható mint egy kesztyű.
Rá az overál. Beraktam a hordozóba, sapka, pléd.
Kocsiba befűtött a férjem.
Februári a lányom.
Body, plüss együttes (naci és kiskabát), zokni, sapka, overál. Nem volt olyan nagyon hideg, kint még egy pléddel betakartuk. Az autóban a plédet levettük róla.
November végére várjuk a lányunkat,én ezeket gondoltam neki.
Hosszú ujjú bady,pántos plüss rugi,plüss kardigán,sapi,bele az overálba,ha nagyon hideg lesz még egy pléddel betakarom.
33+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!