Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Majusban szulo kismamak ti...

Majusban szulo kismamak ti miben hozatok majd haza a picit a korhazbol?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Május végére vagyok kiírva, én egy rugdalózóban, tetjére egy vékonyabb naci, és egy vékonyabb felső és persze kis takaró. Mondjuk nagyban függ attól is, hogy hány fok lesz, bízom benne, hogy még nem lesz olyan meleg. Ha mégis, akkor újratervezem majd akkor és ott... :-)
2012. ápr. 17. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:

* ja és vékony sapi :-)

Előző voltam, és 34 hkm :-)

2012. ápr. 17. 12:18
 3/11 Anna 27 ***** válasza:
En majus kozepere vagyok kiirva,es szerintem attol fugg milyen ido lesz.MIndenesetre rakjal be melegebb es kevesbe melegebb ruhat a picinek.A taskaban elfer,amikor meg mentek haza,eldontod.
2012. ápr. 17. 12:19
 4/11 A kérdező kommentje:
koszi szepen!!!En is majus vegere vagyok ki irva!!!Es mondjuk juniusban te mit fogsz adni a babadra?Pl ha nagyon meleg van akkor sok ra egy roviduju bady es egy vekony rugdalozo?
2012. ápr. 17. 12:20
 5/11 A kérdező kommentje:
neked is koszi a valaszodat!!!
2012. ápr. 17. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg body+rugi :-)

Első baba? (Amúgy nekem is! De lesz segítségem, anyukám, meg azért valami ragadt rám, 5 éves a kisöcsém :-)) )

2012. ápr. 17. 12:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem masodik baba elso oktober 32 en szulettet ezert ot telyesen mashogyan kellet oltoztetni!!!Most meg nyari baba lessz ezert nem vagyok tisztaba mindenel!!!Amugy mindketo kisfiu!!!Nekem nem igazan van segitsegem ezert erdeklodok itt!!!Gratulalok neked es tovabbi konyu varandosagot kivanok a vegeig!!!
2012. ápr. 17. 12:27
 8/11 A kérdező kommentje:
oktobert 31
2012. ápr. 17. 12:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én május 27re vagyok kiírva és nekem is első baba!

Amiben én tervezem a haza jövetelt,az egy vékony kis sapi,egy ujjatlan bady,egy rugdalózó és egy vékony kis patentos kardigán/persze csak ha szükség van rá/..és még egy kis takarót is viszünk neki!

2012. ápr. 17. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. :D

Én is május végére vagyok kiírva, betettem vékony sapit, hosszú ujjú bodyt, ujjatlan rugit, és ha hűvösebb lenne, akkor egy pulcsit és harisnyát. Majd kiderül.

Nekem is második, de az első decemberi volt, így én nagyon aggódom a nyári baba miatt, nem csak a hazahozatal lesz nehéz, hanem később is, mi az, ami kell, de nem sok. Egy téli babát meg bedob az ember egy overallba és kész is.

35 hkm

2012. ápr. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!