November végén születő kisbabának elég a 62-es overál a téli hónapokra?
Nálunk 2x is elég volt a 62-es méret, de ez cherokee és c&a volt, ami eleve nagyobb.
Babáim:
3600gr, 50cm
4250gr 52cm
Elvesztek a 62-es (0-3hós) overállokban.
Az én gyermekem tavaszi születésű, ezért overál kérdésben nem tudok saját tapasztalatot írni, viszont minden más ruhája (rugi, body) 50-56-os méretű volt az elején.
51cm-rel és 3240g-mal született (kislány), és a 62-es ruhaméretbe csak 3 hónaposan nőtt bele, a 68-asokat pedig félévesen kezdtük csak el használni. Ebből kiindulva én azt gondolnám, bőven elég a 62-es méret overálból is.
elhiszem hogy a rugi sokáig jó volt,de ha overálról beszélünk akkor nem lesz neki jó egész télre a 62es.hiszen sokszor még március elején is nagyon hideg van.
az enyém szeptemberi.sok helyről kaptam 68as overált és azt hittem ezzel bőven kihúzzuk a télen,de a tél közepén vehettem eggyel nagyobbat.
1.babám december elején született, tesco-s cherooke 0-3 hós (62-es) méretet hordta a tél végéig, 3,5 kilóval született, 1 hónaposan már 5 kiló volt.
2.babám okt végén született 62-68-as méretű overállja volt (olyan kettő közti méret), egész tél végéig jó volt rá, március-áprilisig, pedig akkor már volt vagy 8-9 kiló.
Szóval szerintem elég a 62-es overáll a babádnak és jó lesz tél végéig. Kisebbet nem éri meg venni, a nagyobban meg csak elveszne és nem melegítené rendesen.
Én 62-est vettem, november végén fogok szülni.
Ha nincs sok pénzed, bizony nem érsz rá megvenni akkor, mikor megszületik.
Én pár napja vettem vaterán 700Ft-ért.
Szülés után nem tudnék venni ilyen olcsón olyat, ami biztosan tetszik, arról nem is beszélve, hogy ebben fogjuk hazavinni a kórházból.
Az én babám is november végi lesz/vagy december elejei.
Én vettem vaterán 56-62es overált, ebben hoznám haza a kórházból + ha pici babó lenne akkor egy ideig tudnánk használni is, na meg kaptam 62-68-asat és csak reménykedem, hogy nem kell még egy számmal nagyobb tél végére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!