Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok mostanában C and A...

Voltatok mostanában C and A ban, vagy H and M-ben? Már vannak téli cuccok? Overál ujszülöttre, kantáros naci? Milyen szinek?

Figyelt kérdés
És másfél évesre való téli cuccot látott valaki?
2010. szept. 12. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A C&A-ban voltam, overált szerettem volna venni, van aranyos világoskék, meg talán rózsaszín?, de az nem biztos. Újszülöttre volt, nekünk viszont nem, mert a legnagyobb 74-es volt. De lehet, hogy csak elfogyott nálunk a nagyobb. Volt ezen kívül sapka, kesztyű, melegebb pulcsik, nadrágok, kantáros nacit nem láttam. Minden jót és jó vásárlást! 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
2010. szept. 12. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már augusztusban vettem télikabátot meg overállt (másfél évesre), azt mondták (C & A), hogy ezek már újak, nyártól folyamatosan jönnek a téli cuccok.
2010. szept. 12. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi Ausztriában voltunk a H&M-ben, de szerintem itthon is ugyanaz az árú van. Vannak már téli dolgok, kantáros nadrágot és télikabátot is láttam, de biztos jönnek majd még. Amúgy itt [link] meg tudod nézni mik vannak a boltokban. Igaz németül van, de ki tudod silabizálni, ha nem siketül szólj és segítek.
2010. szept. 12. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,holnap kuldöm aput,remélem talál valamit:-)
2010. szept. 13. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!