11/34 anonim válasza:
Az én lányomat Adriennek hívják! Ha a 2.is lány lett volna ő Adél lett volna,de fiam lett!
12/34 anonim válasza:
Soha nem tettem még megjegyzést ilyen miatt, de most igen felbosszantott, hogy ki és miért pontozta le a válaszom. Miért baj az, hogy nekem tetszik az ANNA név? Hogy nekem ez a kedvenc lánynevem, és a nagymamám emlékét is őrzi.
Ki az az idióta vadbarom aki akinek böki a csőrét, hogy nem egy furcsa kimondhatatlan megjegyezhetetlen nevet írtam??? Kérlek jelentkezz, akár priviben, és magyarázd meg!!!
13/34 Baranka válasza:
A mi kislányunkat Abigél Ágnesnek hívják. De csak az Abigél használjuk.
17/34 anonim válasza:
Sára, Imola, Paula, Johanna, Lilla
18/34 anonim válasza:
Én Médea vagyok, a kislányunk Evelin lesz. Tetszik még az Imola, és ha azt szeretnéd, hogy tényleg azt jelentse, hogy "szép", akkor ajánlom a Bella, Izabella nevet. :)
19/34 anonim válasza:
Vezetéknévtől is függ,nem tudom rímelne e hozzá?
Csenge,Júlia,Léna,Róza,Sára,Izabella
20/34 anonim válasza:
Boglárka, Luca :) Mi a Boginál maradtunk rímel a vezetéknevéhez :)
(Kedves 12-es ne mérgelődj ha megnézed mindenki le van pontozva :) biztos úgy van ami neki nem tetszik az nem ér semmit pedig nem neki kell erről döntenie :) kár ezen bosszankodni! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!