Az, hogy valaki hányni fog-e a terhessége alatt, lehet tudni az elején? 6 hets vagyok, és csak hányingerem van. Lesz még rosszabb?
Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 13:12
1/6 anonim válasza:
Egyénenként változik.PL.nekem egész idö alatt nem volt rosszulle´tem.Volt helyette más.Örülj,hogy megúszod hányingerrel.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszike,örülök neki,csak maradjon is így!Van egy kis fóbiácskám! Bolgog babavárást mindenkinek!
2008. máj. 22. 13:16
3/6 anonim válasza:
Nekem az első 7 hétben csak fáradékonyságom volt. Aztán annyit hánytam a 20.hétig kb egyfolytában, mint a lakodalmas disznó, csak feküdni tudtam es egy paraszthajszáll választott el a kórháztól és azóta is itthon vagyok. Mindenkinél más. DE ne gondolj rosszra, remélejük neked kimarad a hányósidőszak! Kitartást és nyugis napokat!
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem lehet tudni, én is sokat érdeklődtem annó, mert nekem is hányásfóbiám van. Szabályosan bestresszel a szervezetem a hányás minden formájától és öntudatlanul remegek csak.
Szóval fostam nagyon, és megúsztam, mert még hányingerem sem volt soha. Nagyon nagy mákom volt:-) És sokan vagyunk így, lehet te is megúsod:-)
Drukkolunk:-)
5/6 anonim válasza:
Szia! Reméljük, megúszod ennyivel. Én 6 hetes koromig reggel és este émelyegtem "csak", de most kb 2 hete egész nap émelygek, nagyon erősen, de még egyszer sem hánytam, csak öklendezésig jutottam...Én is fóbiás vagyok a ányásra, ha én, ha más,de néha úgy érzem, megkönnyebbülés lenne. Drukkolok, hogy neked ne leygen rosszabb!
Boldog babavárást!
8 hetes kismami
6/6 anonim válasza:
Akkoriban nekem is csak hányingerem volt néha.Kb akkor kezdődött az egésznapos hányinger,ami eltartott úgy a 11. hétig.Egy hét tünetmentes időszak,majd az émelygésnek vége lett,csak hirtelen rókáztam.Az jobb volt,mert gyorsan jött,gyorsan ment és utánna könnyebb volt.Ez kb 2-3 hétig tartott.Ilyenkor mindig a picire gondoltam,hogy legalább minden rendben,él a terhesség.Így nem zavart annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!