Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek látszik már a...

Szerintetek látszik már a terhes pocakom?

Figyelt kérdés

Ez a kép 6 hetesen készült:

[link]

Ezek pedig ma: 13+1 hetes vagyok:

[link]

[link]

2012. okt. 31. 22:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez még nem az,de nyugi majd lesz egy idő mikor úgy beindul,hogy csak nézel!boldog babavárást! :)
2012. okt. 31. 22:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Ma volt nálam édesanyám,és ő szerinte már látszik.. Hát szomorú vagyok,hogy te szerinted még nem az :(( Mert akkor ez azt jelenti,hogy ennyire kövér vagyok :( Kb 4 kilót híztam amióta terhes vagyok :( És akkor ezek szerint ez látszik :'(
2012. okt. 31. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy picit igen, bár az első képen először a csengettyűk tűntek fel:)
2012. okt. 31. 22:35
 4/18 A kérdező kommentje:
A 6 hetes kép édesanyáméknál készült..szereti a falat díszíteni mindenféle ,,hülyeséggel,, :)
2012. okt. 31. 22:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kövér voltál és lefogytál...megereszkedett a hasfalad,az látszik...de majd kigömbölyödsz egy kis gombóccal a hasadban 5hósan:)
2012. okt. 31. 22:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó,jól látod..kb 105 kiló lehettem 17 évesen,amikor elkezdtem diétázni.Lefogytam kb másfél év alatt 63 kg-ra.Sajnos azóta jött vissza.7 hetesen a védőnő 78.5 kg-ot mért,10+6 hetesen voltam 81 kiló 20 deka.Mérem magam minden nap,mert nem akarok bálna lenni a terhesség végére :( Sajnos az utolsó mérés óta feljött még 1 kiló :( Most 82 kg vagyok :( Nagyon régen voltam már ennyi,és nagyon zavar,hogy így nézek ki :(
2012. okt. 31. 22:45
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jól gondoltam...mert az a gyomortájon látszódik,a baba meg csipőtájékon inkább. De ez ne tántoritson el,a babának nem szabad éheznie,majd utána lemegy,addig meg,egyél ami jólesik.
2012. okt. 31. 23:10
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor én most biztatlak egy kicsit, 58 kg-val lettem terhes, vékony voltam, 13 hetesen kb ilyesmi, vagy gömbölyűbb pocakom volt, mindenki megmondta, hogy babát várok...Szerintem látszik nálad is! Ez alkati kérdés, függ a méh elhelyezkedésétől és egy csomó mindentől, nem kell egyből kövérezni, mert simán látszódhat, még ha a nagy többségnél nem is látszik...!
2012. okt. 31. 23:25
 9/18 anonim ***** válasza:

ruhában nem tudom miért de egyértelműbb, hogy babás pocak :)

nekem is sokkal szebb formája van ruhában, mint pucér pocival (ezt nem bántásból írom!!!)

nagyon ügyi vagy, hogy ennyit sikerült fogynod! :) de most ne a kilókkal foglalkozz, mert tökre el tudja rontani ezt a szép időszakot. (én kb 10 kilót híztam a feléig, azóta nem nagyon merek mérlegre állni- de őszintén? nem is érdekel, ha hízom, majd szülés/szoptatás után megint leszek nőies nő... ) :)

a lényeg az hogy érezd magad jól, és ne foglalkozz az ilyen "kedves" beszólásokkal, hogy kövér vagy...

2012. nov. 1. 01:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Már nem azért de egyáltalán nem vagy kövér!!!!! Én aggódom mert amikor a védőnőnél voltam akkor 52kg voltam most mérekeztem 13hetesen és 50kg vagyok:S Én egy dekát sem hízok:(
2012. nov. 1. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!