Manócskaah kérdése:
3000 res méhszáj, meddig?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy meddig 3000 es azaz teljesen zárt a méhszáj? Mikor kezd el megrövidülni a méhnyak? Az hogy nekem még 3000 res azt jelenti hogy messze még a szülés? Most vagyok 33. hetes. Ilyenkor még ennyinek kell lenni? Kinek milyen volt a méhszája ennyi idős terhesen?2012. okt. 31. 21:05
1/7 anonim válasza:
Van aki teljesen zárt egészen a végéig és csak szüléskor kezd nyílni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.és az hogy még zárt a méhszáj az azt jelenti hogy nem mostanában fogok szülni ugye?
2012. okt. 31. 21:42
3/7 anonim válasza:
Az nem jelentheti azt, bármikor elkezdhet kinyílni. Én pl. 19 órát vajúdtam, és csak a vajúdás 11. órájában kezdtem tágulni, addig totál zárt volt a méhszáj, tehát 3000.
4/7 anonim válasza:
3100 volt ilyenkor, és annyi is maradt kb a 39.hétig amikor is 3110 ra váltott, mégis túlhordtam a kislányomat:) Szóval ha nyílik se félj, attól még túl is hordható a baba... 3000-el még sokáig húzod az én tézisem szerint, bár az én nődokim mindig azt mondta, hogy a végén már bármikor bármi változhat, látott olyat is aki tök zárt volt és 2 nap mva megszült, és olyat is aki nyitott volt, és túlhordta.... Beszélgess a babáddal, hogy még pár hetet maradjon;)
5/7 anonim válasza:
most 3100 a méhszájam, 2 napja még 3000 volt, bármikor elkezdhet kinyílni
32 hkm
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :)
Nem igazán szeretném túlhordani mert igy is 33 hetesen 2300 gramm körül van.nem akarok 4kg-os babát :)
de még egy 4 hétig remélem bent marad :)
2012. nov. 1. 10:21
7/7 anonim válasza:
nekem a 42.hétig volt teljesen zárt éépp hogy csak fel volt puhulva!!amnoszkopiát is ugy tudtak csinálni hogy kézzel tágitottak egy picit (mondanom sem kell milyen érzés volt)
A 42.héten pont az nap töltöttem kaptam egy méhszáj érlelő tablettát este 8kor és reggel 6-35kor született meg a lányom!!ez teljesen változó kinek mikor nyilik ha egyáltalán nyilik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!