Méhszáj méret? Mi az?
Először a Kérdezőhöz: orvosa válogatja, hogy ki milyen gyakorisággal nézi meg a méhszáj állapotát, a múlt héten olvastam itt, hogy 35 hét körül nézték először, és volt aki úgy reagált rá, hogy neki még akkor se. Nekem az elejétől minden vizsgálaton. Ha nincs semmilyen problémád - fájdalom, folyás, akkor valószínűleg rendben is vagy, nem tudom, hogy nem zavar-e be egy orvos-beteg kapcsolatban, ha Te figyelmezteted az orvost.
A kevésbé intelligensen válaszolókhoz: 40 múltam, és a méhszáj C3000, C2000 állapotát az idén először, a terhességem alatt hallottam, soha előtte. Szerintem ez nem alap biológiai tananyag. Mellékesen az értékek jelentésének is külön utána kellett keresnem, mert bár az eleje óta bent van a kiskönyvben minden vizsgálatnál, nem tudtam konkrétan, mi mit jelent.
És igen, orvosa válogatja, és hiába jársz havonta orvoshoz, ha ő feleslegesnek tartja, hogy turkáljon benned. Én magam sem szeretem a vizsgálatot, ahogy haladok előre a terhességben egyre kellemetlenebbé és fájdalmasabbá válik.
34+2 hkm
1. válaszoló.Nagyon köszönöm,hogy sikerese lenéztél de ne haragudj ehez semmi közöd hogyan estem teherbe.Ez nem anatómai tananyag és ne haragudj életembe nem hallottam ezt a szakkifejezést.Érettségivel rendelkező,nem sárga lapos kismama vagyok!!
2.válaszoló.MEGVIZSGÁLVA voltam csak a 14.héten és nyugodj meg minden egyes alkalommal járok rendszeresen védőnöhöz és nögyogyihoz!!
A többikeknek nagyon köszönöm válaszát,sokat segitett és én is igy voltam vele ,hogy talán orvosa válogatja.Igen és minden alkalommal megkérdezi van e folyásom vagy bármi és a válaszom mindig az,hogy semmi baj.Lehet ezért nem turkál bennem :)
2-es vagyok.
Bocsi, nem rosszindulatból írtam amit írtam, lehet, hogy félre értettem a kérdésedet, mert azt írtad, hogy te a 14. héten voltál csak megvizsgálva és azóta nem. Még egyszer bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!