Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszáj méret? Mi az?

Méhszáj méret? Mi az?

Figyelt kérdés
29+2hetes kismami vagyok.Látom minden nap ezeket a kérdéseket kiirva kinek hányas a méhszája.Én a 14 héten voltam csak megvizsgálva és azóta nem.Szóljak a dokimnak ez ügyben ,hogy nézze meg vagy mit tegyek??
2012. okt. 30. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hogy estél te teherbe, ha még a saját anatómiáddal se vagy tisztában?
2012. okt. 30. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak a 14. héten voltál megvizsgálva? 1x voltál eddig dokinál amióta terhes vagy? Ez fura. Én most voltam 3x és 17 hetes vagyok csak. Nekem az elsőnél is mindig megnézte és most is nézi. Nekem most cx 3000, ami azt jelenti, hogy zárt méhszáj és 3 ujjnyi méhnyak. [link]
2012. okt. 30. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló,sok doki nem piszkálja kismamát a méhszáj vizsgálattal,ha nincs probléma.Nyilván a kérdező rendszeresen jár vizsgálatra.
2012. okt. 30. 15:54
 4/7 anonim válasza:
Nekem sem nézte, csak egyszer 20 hetesen, aztán meg most 31 hetesen. Nem is baj, állítólag nem túl jó, ha gyakran nézegetik.
2012. okt. 30. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Először a Kérdezőhöz: orvosa válogatja, hogy ki milyen gyakorisággal nézi meg a méhszáj állapotát, a múlt héten olvastam itt, hogy 35 hét körül nézték először, és volt aki úgy reagált rá, hogy neki még akkor se. Nekem az elejétől minden vizsgálaton. Ha nincs semmilyen problémád - fájdalom, folyás, akkor valószínűleg rendben is vagy, nem tudom, hogy nem zavar-e be egy orvos-beteg kapcsolatban, ha Te figyelmezteted az orvost.

A kevésbé intelligensen válaszolókhoz: 40 múltam, és a méhszáj C3000, C2000 állapotát az idén először, a terhességem alatt hallottam, soha előtte. Szerintem ez nem alap biológiai tananyag. Mellékesen az értékek jelentésének is külön utána kellett keresnem, mert bár az eleje óta bent van a kiskönyvben minden vizsgálatnál, nem tudtam konkrétan, mi mit jelent.

És igen, orvosa válogatja, és hiába jársz havonta orvoshoz, ha ő feleslegesnek tartja, hogy turkáljon benned. Én magam sem szeretem a vizsgálatot, ahogy haladok előre a terhességben egyre kellemetlenebbé és fájdalmasabbá válik.

34+2 hkm

2012. okt. 30. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló.Nagyon köszönöm,hogy sikerese lenéztél de ne haragudj ehez semmi közöd hogyan estem teherbe.Ez nem anatómai tananyag és ne haragudj életembe nem hallottam ezt a szakkifejezést.Érettségivel rendelkező,nem sárga lapos kismama vagyok!!

2.válaszoló.MEGVIZSGÁLVA voltam csak a 14.héten és nyugodj meg minden egyes alkalommal járok rendszeresen védőnöhöz és nögyogyihoz!!

A többikeknek nagyon köszönöm válaszát,sokat segitett és én is igy voltam vele ,hogy talán orvosa válogatja.Igen és minden alkalommal megkérdezi van e folyásom vagy bármi és a válaszom mindig az,hogy semmi baj.Lehet ezért nem turkál bennem :)

2012. okt. 30. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Bocsi, nem rosszindulatból írtam amit írtam, lehet, hogy félre értettem a kérdésedet, mert azt írtad, hogy te a 14. héten voltál csak megvizsgálva és azóta nem. Még egyszer bocsi.

2012. okt. 31. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!