Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » észre lehet venni, ha kinyílt...

észre lehet venni, ha kinyílt a méhszáj?

Figyelt kérdés
sok olyat olvastam, hogy 20. hét után volt már, akinek kinyílt a méhszája és pihennie kellett. én csak jövő héten megyek orvoshoz, de kíváncsi vagyok, van-e valamilyen általam is érezhető hatása, ha kinyílt?
2012. okt. 31. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, van gyanúsan fájdalmas , gyakran combokba is lesugárzó fájdalom.
2012. okt. 31. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet érezni,ezért ellenőrzi a doki időnként,mert vizsgálattal lehet megtudni.

A nyilallások sokkal inkább,a szalagok nyúlásától,a méh tevékenységeitől van.

2012. okt. 31. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
nemigazán, meg kell h cáfoljalak kedves 2.! Nekem volt iylen fájdalmam, elmentem a dokimhoz és akkor mondta, h ez bizony kinyílt. Lehet h nem minden esetben" van ez így, vagy sokan "csak" jóslónak hiszik; de az "igazi jóslónál inkább a méh görcsöl, ez meg erős nyilallás, sokszor sugárzó is.
2012. okt. 31. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
nem lehet észrevenni! 3 terhesség, egyiknél a 20. másiknál a 9.héten kezdtem nyílni, semmi panaszom nem volt. A dokit mindig kérdeztem és mindig azt mondta,hogy nem lehet észrevenni, ezért van a vizsgálat. Kinyilás után 2hetente jártam
2012. okt. 31. 09:31
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi, tehát ha nem is érzem, egy hét alatt nem lehet nagy baj...
2012. okt. 31. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó, persze, akik nem érezték azok szerint nem lehet. De mások jóslót se éreznek, meg méhösszehúzódásokat sem egész terhesség alatt ! (ITT olvastam gyk-n!) Egy anatómaiai folyamatról van szó, fél mm-t persze h nem érez senki, de az nem is okoz bajt, de 3-4mm-nél eléggé "dolgozik " már a méhszáj.Szóval az észrevehető.
2012. okt. 31. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell érezni, a túl korai pocak keményedés is okozhat nyílást és méhnyak rövidülést és az nem feltétlenül fájdalmas csak kellemetlen! Nekem csak keményedett a pocakom a 17. héten, 1 ujjnyit rövidült a méhszájam, veszélyeztetett lettem, pihenés és rengeteg magnézium a vetélés kockázata miatt. Szerencsére nem lett baj, 4 hónapos a kisfiam, de nagyon vigyáztam magamra.
2012. okt. 31. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!