Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Illik terhes növel orditani?

Illik terhes növel orditani?

Figyelt kérdés

teljesen kikészültem, tegnap éjjel 1 órán át orditozott velem a férjem olyan szinten és olyan megalázotnak érzem magam. 23 htes terhes vagyok és van egy két éves gyerekünk.és minden voltam

hihetetle.3 napja pokollá tezsi az életem. mit csináljak? mit zsedjek hogy a másik baba ne érezze azt a int amit jelen pillanatba én érzek?

2012. okt. 31. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

remélem meg tudjátok beszélni és nem is kerül sor az elköltözésre!!

reméljük csak stresszes volt vmi más miatt!!

majd írj hogy mi van veletek!!

2012. okt. 31. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sajnálom! Mi is néha összezördülünk, most is fasírt van, de megpróbáljuk csendesen, a napi hajsza, pénzhiány ami miatt sok a feszültség. két kicsi gyerek van itthon, és egy 22 hetes a pocakomban. Sokszor érzem én is azt hogy sok lesz ez nekem, mert nem kapom meg a megfelelő támaszt.

ha hazaköltözöl, még nehezebben tudjátok megbeszélni a problémát. szerintem ( tudom nehéz) próbálj meg beszélni vele, legyen türelmesebb, bennedd most dolgoznak a hormonok, és nem tesz jót a picinek, stb. Hátha megérti. kitartás!

2012. nov. 1. 21:07
 13/15 A kérdező kommentje:

sziaszok jovolt elemnni hazaésbe is vezetem 2-3 havonta ennek a veszekedés folyamánya azletthogykiderült hogy 2000 lett a méhnak értke illetve sokat görcsölök arrolnem beszélve hogy a szakadó esöbe 130cal ment a férjem és vitthaza soha nemvolt halálfélelemem de ez mindenene tultett

rettegtem ésnem csakén hanem akét éves lányomis azota nem ültem mellé és semmire nem kérem meg

2012. nov. 8. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem sok jóval kecsegtet,ha a helyzet azóta is változatlan. Elgondolkodott legalább, hogy miért mentél haza? Hányadik hétben vagy? Nehogy koraszülés legyen a vége a sok stressztől. Próbálj meg csakis a terhességedre koncentrálni és megnyugodni.
2012. nov. 8. 15:15
 15/15 Golan Trevize ***** válasza:
46%

Illik, nem illik, ha hülye valaki, akkor legyen az nő, férfi, terhes, idős, vak, nyomorék, hajléktalan, tökmindegy, ha nem ért a szép szóból, üvöltve kell neki megmagyarázni.

Ha valaki meg alapból tapló, az meg ok nélkül üvölt mindenkivel.

Félreértések elkerülése végett még célozgatni sem akartam arra, hogy a kérdező hülye lenne, vagy arra, hogy a férje alapból tapló lenne.

2012. nov. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!