Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, meddig fürödtetek...

Kismamik, meddig fürödtetek kádban? 32 hetembe lépek, de egyszerűen nem tudok róla lemondani olyan jó! Baj ez?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Én végig ..én se tudtam lemondani róla és túlhordtam a babát :) a lényeg,hogy ne legyen tűzforró a víz... Minden jót :)
2012. okt. 30. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kádban a legjobb a jóslókkal ücsörögni, és egyik gyerekemmel vajúdtam is kádban.

Miért akarsz lemondani?

2012. okt. 30. 20:29
 3/12 A kérdező kommentje:
nem akarok lemondani róla!DEHOGYIS!!! :) csak úgy hallottam eddig,hogy a vége felé már annyira nem javasolják!
2012. okt. 30. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
mindig jól kimostam a kádat és egészen a végéig nagyokat ejtőztem benne:-)
2012. okt. 30. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy lemondj róla. :) Csak a hőmérsékletre figyelj oda és ennyi. :)
2012. okt. 30. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon forró víz nem jó, mert hogy méhösszehúzódást okozhat,, bár én olyanról még nem hallottam, hogy egy fürdőtől indult volna be a szülés, épp hogy a szülés ideje körül a fürdő segít megállapítani, hogy jósló-e, vagy beindul a szülés valóban (a jóslók a vízben leállnak)

A másik tévhit a fertőzés, főleg nyitott vagy részben nyitott méhszájjal.

A babát a fertőzésektől a burok védi, nem a méhszáj.

Egyedül elfolyt magzatvíznél nem tanácsos, akkor már csak zuhany és irány a kórház.

De, mint írtam vajúdni sőt szülni is lehet vízben, szóval olyan nagy veszély ott sincs, de mondjuk akkor már jó, ha van orvosi kontroll.

2012. okt. 30. 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
én is végig fürödtem
2012. okt. 30. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:

En miota terhes vagyok, azota nem furodtem, pedig ugy szeretnek mar:) de megvarom a veget.

En csak nagyon forro vizben szeretek, ugy meg ugye em ajanlatos. A melegben fazom:(

Szoval meg kicsit kibirom, aztan ha lesz idom mikor mar meglesz a baba , aztatom majd magam:)

Furodj helyettem s!:)

33hkm

2012. okt. 30. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim azt mondta, hogy 36. hét után már ne nagyon, csak ha jóslóm van, akkor esetleg egy langyi vízben ücsörögjek és leáll.

36+4 hkm

2012. okt. 30. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is végig kádban fürödtem, kellemes langyos vízben feküdtem 15-20 percig.
2012. okt. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!