Kismamik, meddig fürödtetek kádban? 32 hetembe lépek, de egyszerűen nem tudok róla lemondani olyan jó! Baj ez?
Kádban a legjobb a jóslókkal ücsörögni, és egyik gyerekemmel vajúdtam is kádban.
Miért akarsz lemondani?
A nagyon forró víz nem jó, mert hogy méhösszehúzódást okozhat,, bár én olyanról még nem hallottam, hogy egy fürdőtől indult volna be a szülés, épp hogy a szülés ideje körül a fürdő segít megállapítani, hogy jósló-e, vagy beindul a szülés valóban (a jóslók a vízben leállnak)
A másik tévhit a fertőzés, főleg nyitott vagy részben nyitott méhszájjal.
A babát a fertőzésektől a burok védi, nem a méhszáj.
Egyedül elfolyt magzatvíznél nem tanácsos, akkor már csak zuhany és irány a kórház.
De, mint írtam vajúdni sőt szülni is lehet vízben, szóval olyan nagy veszély ott sincs, de mondjuk akkor már jó, ha van orvosi kontroll.
En miota terhes vagyok, azota nem furodtem, pedig ugy szeretnek mar:) de megvarom a veget.
En csak nagyon forro vizben szeretek, ugy meg ugye em ajanlatos. A melegben fazom:(
Szoval meg kicsit kibirom, aztan ha lesz idom mikor mar meglesz a baba , aztatom majd magam:)
Furodj helyettem s!:)
33hkm
Nekem a dokim azt mondta, hogy 36. hét után már ne nagyon, csak ha jóslóm van, akkor esetleg egy langyi vízben ücsörögjek és leáll.
36+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!