Miért van ez? Egyszerűen nem értem.
Miért van az, hogy 12hét 6 naposan elmegy az emer ultrahangra, és a BPD érték mellé zárójelben odaírják gondolom azt hogy mennyi ilyen idős korban az átlagos méret.
És annak meg is felel a babám, csak az összes többi adat nagyobb neki.(neten néztem utána) AC és FL. De ezeknél nincs határérték írva. Azt mondják a 12.heti UH-on pontosítják a magzat korát. De akkor mégis hogyan?
Így néz ki a lelet: BPD: 26 mm (19-29)
AC: 83mm
FL: 12mm Súly: 100g
Ha utánanéztek látjátok hogy az AC és a femur nagyobb
Jajj szegény, nagyon sajnálom.. 10. héten missed, az olyan borzasztó, amikor már épp kezded beleélni magad.
CRL-t azért nem írtam, mert azt nem mértek. Legalábbis a papíron nincs rajta.
Gondolod hogy elszámolás lehet ezek alapján? De az utolsó menzeszem az tuti biztos, az ovulációm viszont nem, mert férjem külföldön dolgozik, és ezer százalék hogy pár nappal előbb volt a peteérésem.
Utolsónak írom!
Most nézem, van kép a 12hét 6 napos uhról, látszik rajta az egész babám, és szaggatott vonal a feje tetejétől a popsijáig. Ez a CRL. A lap alján gondolom ennek a mérete 70, 4 mm. Az jó szerinted?
Ez csak a képen van, a leleten nincs külön feltüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!