Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez? Egyszerűen nem...

Miért van ez? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy 12hét 6 naposan elmegy az emer ultrahangra, és a BPD érték mellé zárójelben odaírják gondolom azt hogy mennyi ilyen idős korban az átlagos méret.

És annak meg is felel a babám, csak az összes többi adat nagyobb neki.(neten néztem utána) AC és FL. De ezeknél nincs határérték írva. Azt mondják a 12.heti UH-on pontosítják a magzat korát. De akkor mégis hogyan?

Így néz ki a lelet: BPD: 26 mm (19-29)

AC: 83mm

FL: 12mm Súly: 100g

Ha utánanéztek látjátok hogy az AC és a femur nagyobb

2012. szept. 10. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj emiatt. Nekem hol kisebbnek,hol nagyobbnak mérték a 9 hónap alatt a babám. 26 hetesen még kisebb volt,28 hetesen már 2 héttel nagyobb,30 hetesen a feje oké volt,a combcsont kisebb,36 hetesen a combcsont nagyobb,stb... Erre ne alapozz,nincs ezzel semmi baj. Ne stresszelj mindenen,mert hosszú 40 heted lesz.. Boldog babavárást!
2012. szept. 10. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük akkor egyik méret sem felel meg 12hét 6naposnak. Én is most nézem neten. Nem írtál CRL-t. Nekem is amikor az orvos azt mondta hogy 8hét és 2napos vagyok akkor az interneten utána néztem és 9 hét 1 napnak felelt meg mérete alapján. Missed ab-om volt a 10 héten 11 hétre meg műtét.
2012. szept. 10. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Jajj szegény, nagyon sajnálom.. 10. héten missed, az olyan borzasztó, amikor már épp kezded beleélni magad.

CRL-t azért nem írtam, mert azt nem mértek. Legalábbis a papíron nincs rajta.

Gondolod hogy elszámolás lehet ezek alapján? De az utolsó menzeszem az tuti biztos, az ovulációm viszont nem, mert férjem külföldön dolgozik, és ezer százalék hogy pár nappal előbb volt a peteérésem.

2012. szept. 10. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsónak írom!

Most nézem, van kép a 12hét 6 napos uhról, látszik rajta az egész babám, és szaggatott vonal a feje tetejétől a popsijáig. Ez a CRL. A lap alján gondolom ennek a mérete 70, 4 mm. Az jó szerinted?

Ez csak a képen van, a leleten nincs külön feltüntetve.

2012. szept. 10. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz csatlakozom, ezeken a méreteken kár aggódni, nem olyan pontos az a mérés, múlik a gép felbontásán és az ultrahangos ügyességén is. Plusz ott vannak az egyéni különbségek is. Ha gondot látnak, akkor pedig szólnak. Szóval nyugi! Annyi minden miatt fogod még kitépni a hajad később... :)
2012. szept. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!