38hkm. egyszerűen nem tudok aludni! Nálatok is igy van?
akármit csinálok,nem megy az alvás max 3óra alvás és felkelek és tök éber vagyok:S
már kezdek nagyon nyűgös lenni ettől,másoknál is van alvás probléma az utolsó hetekben?
Én is 38 hetes vagyok, de nekem valamiért nagyon megy az alvás. Igaz, hogy pisilni felkelek, de utána is vissza tudok aludni. Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy van egy 3,5 évesem, és elég aktív életet élünk!
Sok szerencsét mindenkinek, és könnyű szülést!
Szia!37 hetes vagyok,ugyanez van. De a vicc az az egészben,hogy egész nap iszonyatosan fáradt vagyok,úgy érzem bármikor és bárhol el tudnék aludni,aztán mikor oda jutok,hogy na alvás,akkor nem megy. Vagyis kb.egy-másfél óra,mire elalszom,aztán én is 2-3 óra múlva kelek,mert ugye pisilni kell,akkor azután megint legalább 2 óra,mire vissza alszom,aztán megint pisi,megint éberség.. Borzalmas. És amúgy igen,tuti,hogyha meglesz a baba,akkor menne az alvás,de akkor meg már nem fogunk tudni.. :) de hát valamit valakiért,nem?:)
könnyű szülést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!