Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38hkm. egyszerűen nem tudok...

38hkm. egyszerűen nem tudok aludni! Nálatok is igy van?

Figyelt kérdés

akármit csinálok,nem megy az alvás max 3óra alvás és felkelek és tök éber vagyok:S

már kezdek nagyon nyűgös lenni ettől,másoknál is van alvás probléma az utolsó hetekben?

2012. aug. 31. 05:24
 1/8 A kérdező kommentje:
De bezzeg ha meglesz a pici,akkor meg aludni akarok világnak :D
2012. aug. 31. 05:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én még csak 36hetes vagyok de nekem ez már regóta igy van.alig tudok elaludni ha elalszok 2óra mulva felébredek majd alig tudok vissza aludni és ez igy megy minig kb 32hetes korom ota.pedig most kellene magunkat kialudni :)
2012. aug. 31. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is 38 hetes vagyok és alig alszom:)Nem vagy egyedül:)Ráadásul engem még az allergia is gyötör:)Kitartás már a végefelé járunk:)
2012. aug. 31. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is 36 hetes vagyok,és nem tudok aludni,kész szenvedés :( Kipárnázom magam mindenhogy,de felébredek egy óra múlva,hogy fáj,ahogy fekszem,vagy elzsibbadtam,akkor alig tudok visszaaludni,aztán pisilni kell,szóval borzasztó idegesítő,és nekem már nagyon régóta tart :( És még ha egész nap mosok,takarítok,sem tudok elaludni :(
2012. aug. 31. 07:23
 5/8 anonim ***** válasza:
igen... de én azt csinálom, hogy jó későn fekszem le és jó korán kelek. és így tudok aludni pár órát, mert annyira ki vagyok merülve, hogy nem igaz. ha időben lefekszem, vagy nem kelek korán, akkor csak szenvedek az ágyban
2012. aug. 31. 08:50
 6/8 A kérdező kommentje:
jaj lányok lányok ugy látom ez már csak ilyen :S :D
2012. aug. 31. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is 38 hetes vagyok, de nekem valamiért nagyon megy az alvás. Igaz, hogy pisilni felkelek, de utána is vissza tudok aludni. Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy van egy 3,5 évesem, és elég aktív életet élünk!

Sok szerencsét mindenkinek, és könnyű szülést!

2012. aug. 31. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!37 hetes vagyok,ugyanez van. De a vicc az az egészben,hogy egész nap iszonyatosan fáradt vagyok,úgy érzem bármikor és bárhol el tudnék aludni,aztán mikor oda jutok,hogy na alvás,akkor nem megy. Vagyis kb.egy-másfél óra,mire elalszom,aztán én is 2-3 óra múlva kelek,mert ugye pisilni kell,akkor azután megint legalább 2 óra,mire vissza alszom,aztán megint pisi,megint éberség.. Borzalmas. És amúgy igen,tuti,hogyha meglesz a baba,akkor menne az alvás,de akkor meg már nem fogunk tudni.. :) de hát valamit valakiért,nem?:)

könnyű szülést mindenkinek!

2012. aug. 31. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!