Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vetettek majd le köldökzsin...

Ti vetettek majd le köldökzsinór vért?

Figyelt kérdés

mi szól ellene és mi mellette?

miért döntöttetek így?

én most nagyon gondolkodóba estem, hogy vetessek-e le.

2012. okt. 30. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

Mi a garancia arra, hogy a cég akivel szerződésben llok majd létezni fog 20-30-40 év múlva?

Mi a garancia arra, hogy az a hely ahol majd fagyasztva lesz az őssejt létezni fog még?

Lehet, hogy becsődöl majd és minden megy a kukába...

Engem ez bizonytalanít el, de nagyon :(

2012. okt. 30. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Azzal vitatkoznék,hogy elő lehet állítani. Lehet, de nem ilyet! Mármint szüléskor levetettet! Ezt még olyan orvos is alátámasztja,aki annyira nem pártolja ezt az egészet. Az még teljesen "tiszta", a legjobb őssejt a köldökzsinórvérből nyerhető!

Mi is levetettük! Van orvos a családban, tehát semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy esetleg jutalékért ajánljon egy céget, és ő azt mondta,hogy ha megtehetjük vetessük le.

De ami a legjobban meggyőzött, az,hogy a férjem rákos kolléganőjének őssejt beültetése volt és így,hogy donor őssejtet kapott, maga az eljárás is macerás volt, továbbá mondta az onkológus, hogy kisebb az esély,mintha vérszerinti rokon őssejtjét ültették volna be. A lánya akkor volt terhes, el is döntötték,hogy mindenképpen levetetik a piciét.

Meg tényleg igaz, hogy ki tudja mi lesz 20 év múlva. Amikor anyu velem terhes volt, 30 éve, még uh is alig volt, nem szűrtek genetikai betegségeket stb. Rá 10-15 évre, pedig már tele volt az ország uh-ot végző dokikkal!

2012. okt. 30. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos anyagilag nem engedhettük meg magunknak, hogy levetessük, pedig szerettük volna. Ez elég érv ellene? Drága.
2012. okt. 30. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!