Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akik már elég korán...

Kismamik akik már elég korán (10-12 hét) betegállományba mentetek lenne egy kérdésem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

holnap megyek az első vizsgálatra a 7+4 hetes vagyok a kalkulátor szerint.

Szeretnék minél előbb betegállományba menni, mert a munkahelyemen autófényezéssel és hasonló dolgokkal foglalkoznak így sok a veszélyes vegyszer, egerek rohangásznak az irodába és nagyon stresszes a munkám.

Pont ma mondta az egyik ismerősöm, hogy ha sokáig vagyok betegállományba akkor lehet hogy 2-3 havonta befektetnek a kórházba akár egy hétre is felülvizsgálatra még akkor is ha problémamentes is a terhesség.

Ez igaz????

Köszönöm.

2012. okt. 30. 08:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én 13 hetesen mentem táppénzre,de engem egyszer sem fektettek be a kórházba.
2012. okt. 30. 08:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Én kb 12 hetes voltam amikor elmentem betegállományba pont ilyen problámák miatt, mint ahogy te is eljönnél. Engem sem küldtek kórházba felülvizsgálatra. Mindig csak azt a papírt kellett leadnom a háziorvosomnak amit a nőgyógyász adott minden hónapban amikor voltam nála vizsgálaton, mert azt a papírt adják majd oda annak az orvosnak aki minden hónapban kimegy a háziorvoshoz ellenőrizni a betegeket. Nekem ezt mondta anno az asszisztens.
2012. okt. 30. 09:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Végig lehetsz táppénzen, ha veszélyeztetett terhes vagy. Bár már többször kifejtettem (mindig jól le is pontoztak érte), hogy az teljesen más kategória, ha a munkád nem megfelelő terhesség esetén. Attól még Te nem vagy beteg, de biztos lesz olyan orvos, aki kiír.
2012. okt. 30. 09:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nem igaz. A 8. héttől vagyok állományban igaz én nem a munka miatt de így sem fektettek be egyszer sem. A nőgyógyász ad minden hónapban egy papírt orvosi javaslattal, hogy állományban tartsanak és azt kell leadni a háziorvosnak. Ezt a javaslatot akkor is megírja ha a munkahelyi környezet indokolja az otthon maradást. 30hkm
2012. okt. 30. 09:25
 5/16 anonim ***** válasza:
4hónaposan jöttem el táp.ra és egy szót nem szólt senki miatta. még nincs fogadott dokim de a körzetinek mondtam h el akarok jönni tápra, kiírt, azóta mikor úgy gondolom bemegyek hozzá a táp.papírért (ált. 2-4hetente) bevitetem a céghez és annyi.
2012. okt. 30. 09:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Én most október 1től vagyok táppénzen de eddig még nekem se kellett be feküdnöm. Munkatársamat se fektették be pedig neki volt olyan a terhesség elején h be vérzett. Szerintem csak rád akart ijeszteni egy kicsit. Én azt javaslom hogy mielőtt elmész táppénzre vedd ki a bent lévő szabadságokat (persze ha engedik) mert ha nem veszed ki akkor azután adják ki miután vissza mentél. De addig úgyis össze gyűlik egy csomó. Nekem a munkahelyem javasolta ezt.
2012. okt. 30. 10:22
 7/16 anonim ***** válasza:
És milyen jó lesz az a sok szabadság kisgyerek mellett, ha visszamész dolgozni.
2012. okt. 30. 10:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Én a 16.héttől vagyok betegállományban veszélyeztetett terhesség miatt, nem fektettek be és sosem kellett felülvizsgálatra mennem!

Szóval nem igaz.

2012. okt. 30. 11:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Akkor fektetnek be ha valami gond lenne a terhesség alatt!

Nekem már elég korán elkellet mennem betegbe olyan 7 hetesen,mert veszélyeztetettnek lettem kiírva és nem is egyszer kerültem kórházba!Szerencsére a picivel nem volt és azóta sincs gond!

Boldog-Gondtalan babavárást!

2012. okt. 30. 11:35
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát... :)

Megnyugodtam... :)

Szép napot kívánok... :)

2012. okt. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!