Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamik ti hogy...

34 hetes kismamik ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nekem tegnap este óta kicsit kevesebbet mozog a babám. Volt már ilyen ezért a frontnak tudom be... ráadásul még a derekem is iszonyatosan fáj.
2012. okt. 29. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Kb. hasonló. :) A babám már napok óta kevesebbet mozgott, talán este egy kicsit aktívabb volt, aminek nagyon örültem az előző napok lustizása miatt.

Ma hidegzuhanyként ért, hogy a 36. héttől nemcsak az NST-re kell hetente járnom, hanem a védőnőhöz is. Persze nem esik egyik sem útba a másikhoz. :(

Nehezen mozgok már, nagyon nyom lent a picurkám, és egy normál negyedórás út fél óra gyalog. :(

A héten védőnő és doki, jövő héten kórház vércukorprofil, utána pedig ez a heti két alkalom + még a dokim is biztosan igényt tart a látogatásomra.

Fáradt vagyok, alig alszom, nehéz bármit csinálnom.

2012. okt. 29. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:

ma az én kisfiam sem aktív... már kétszer felkeltettem, mert nem akart bejelentkezni... :D

nekem a fejem zúg ma, de valószínűleg ezt a hidegfrontot érezzük mind.

2012. okt. 29. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém sem mozgolódik ma annyit amennyit szokott, én is aludnék legszívesebben. Tegnap elég sűrűn keményedett a hasam, ma szerencsére nem. Éjszaka csak citromfű teával tudok aludni normálisan.
2012. okt. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!