Elvesztem a nőgyógy-védőnő-háziorvos Bermuda háromszögben, mit tehetek még?
Első gyerekemnél még beiktattam a terhesgondozó intézményét is, de a nőgyógyászom azt mondta elég az ő 4 pecsétje hogy látott, nem kell terhesgondozásra járnom, minden elintézhető nélkülük (mindig sírva jöttem ki, annyit gonoszkodtak).
Első vérvételre, vizeletre adott a háziorvos beutalót, 24.heti vérvétellel, vizelettel viszont alaposan kifogtak rajtam, háziorvos nem ad mindenre ami a listán van, nőgyógy azt mondja ő nem adhat a kórházba ahol majd szülök, esetleg ott megcsinálják, de fizetős (én fizessem), vagy kihagyom a vizsgálatok negyedét és reménykedek h nem lesz baj. Védőnő próbál segíteni hogy pisiljek náluk valami tesztcsíkra, végül is az is kimutat valamit.... A terhesgondozóba meg 24hetesen már nem fognak felvenni (előző terhességnél ők adtak beutalót, de most nincs segítségem és oda vinni kellene a 2évesemet is mindig, ezért hagytam ki őket eddig ebből. Miért mossa mindenki a kezeit, ha fizetem a tb-t? Ennyire nem fontos hogy a kismamák rendesen ki legyenek vizsgálva? A csúcs viszont az h terheléses vércukrot a háziorvos asszisztense ráírta a beutalóra, de később bevallotta h ő tudta h azt nem csinálják meg nekem, csak h betömje a számat, ráírta. A férjem meg félnapokat vesz ki hogy amíg engem szurkálnak, vigyázzon a gyerekünkre. Csak én szívtam meg ennyire az egészségüggyel? Nagyon nem megy ez gördülékenyen.... és kérlek ne írja senki hogy ha nincs segítségem minek szülök másodikat. Köszönöm!
Nagyon sajnállak,el sem hiszem h ilyen van.
Én vidéki vagyok.
A védőnőm ad mindenhova beutalót,kér időpontot egyéb vizsgálatokra.
Az sztk-ban a választott dokim elvégzi a terhesgondozást.
A kötelező genetikai ultrahangokra ad a kórházba időpontot.
Vérvétel ott van a nőgyógyászati rendelés mellet így mindennel kb 1óra alatt végzek.
Nem tudsz másik körzetbe másik orvoshoz elmenni?
#10es, szerintem te nyertél:-S azóta túl vagyok a kórházi terheléses vérvételen+ellenanyag+prothrombin és a vizeletet is ingyen elvették, 2 szúrás, 4 kémcső, madarat lehetett velem fogatni hogy már csak egyszer szúrnak hétfőn az sztk-ban és utána pár hétig nyugi, erre du a dokim hívott személyesen (!) hogy elcseszték az egyik kémcsövet és menjek be holnap is,leveszik újra, de jó hír, hogy előrevesznek...ilyen az én formám:-) azzal vigasztalom magam hogy két gyereknél megállunk:-)
minden ötletet, hozzászólást amit írtatok, köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!