Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38,4 hetes kismami vagyok 3...

38,4 hetes kismami vagyok 3 napja elment a nyákdugóm. Mikor jöhet a baba? Már nagyon nehezen telnek a napok. Ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hé!

Utólag is informáljatok!

Hogy vannak a fent hozzászóló és kérdező kismamák?!

2009. aug. 13. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:

8-10 17.51h-es válaszoló vagyok.

Helló Mindenkinek!

12.-én megszületett a kisfiam, 3565gr,53cm,mindketten jól vagyunk.Jósló fájásaim nem voltak,rögtön 7-5 perces fájásokkal indultam.De így is sokára lett meg a kicsi.21órát vajúdtam,első baba de megérte a fájdalmat.Mindenkinek sok sikert kívánok!

3 napos anyuka :-)

2009. aug. 14. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:

08-10 16:49-es vagyok.

17:51-nek!! Hááát nagyon gratulálok a kicsi fiúhoz!! :) Ahhoz képest hogy szinte neked volt a legkevesebb tüneted,Te lettél az első! :) Ez jó!! :) Én meg itt várom a csodát,elmúltak már szombaton a fájás,szóval még egyben vagyok sajna! :( Már haza is engedtek?? Hol szültél?

2009. aug. 14. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:

08-10 16:49-es vagyok.

Hétfőn 17.-én megszületett a kicsilányunk! :) Fájdalmcsillapítás,oxitocin,vágás,varrás nélkül! 3450g és 57 cm. Az kiicsit roszz volt mikor a tolófájások már 2 ujnyi méhszájnál jöttek,és nem nyomhattam mert különben a méhszájam bereped. Nem volt leányálom a fájdalom,de most visszasírom,nagyon átélném megin,annyira megérint,hogy mindig bőgök ha eszembe jut! :)

2009. aug. 21. 15:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok lányok!!!

Nagyon köszönöm, hogy utólag is írtatok. :)))))

Biztosan gyönyörűek!

2009. aug. 24. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:

08 10 17:00-ás vagyok,és még mindig egyben.már kezdek kételkedni hogy biztos a nyákdugóm ment e el akkor,mert annak már 3 hete,de a szülésnek semmi jele.pedig már nagyon a karomba tartanám a kisfiam.majd csak kibújik.

kedves kérdező te hogy vagy?egyben,vagy már megszültél?

a szülés elött állóknak könnyű,gyors szülést kívánok,és akik megszültek már azoknak meg boldog,gondtalan babázgatást.

2009. aug. 25. 14:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz!!

Ahogy kiírtam a kérdésem,még aznap éjszaka elfolyt itthon a magzatvizem, bementünk a kórházba, útközben jöttek a fájások, rögtön 5 percesek. Éjfél után értünk be vmikor.1óra 15-kor fölfeküdtem a szülőágyra és 1óra 30-kor megszületett a kislányom 3150gr és 48cm-el! :)

És apás szülés volt, apus vágta el a köldökzsinórt :))

Nagyon gyors szülés volt,és nagyon nagy élmény,nagyon sokat jelentett nekem h a férjem mellettem lehetett végig,mert az első gyermekem születésénel nem sikerült bennt lennie.

Mindenkinek ilyen gyors, és jó szülést kívánok!

2009. szept. 7. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok a pici lányhoz!! 17.én szülő mami! :)
2009. szept. 11. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!