Mindenkinek lelassul a babája a nagy nap előtt? Tegnap lement a nyákdugóm, de a baba nem lassul. Akkor én még nem fogok szülni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 21:11
1/3 anonim válasza:
az enyém folyamatosan aktiv volt. csak a fájásokmegérkeztekor lassult be. gratulálok és nagyon sok sikert! ettől függetlenül, lehet hogy van még pár napotok...
2/3 anonim válasza:
Az én babám nem lassult le, sőt !!
A nyákdugóm a kórházban esett ki kb a 22. órában.
Mindenkinek más, ha nincsgörcs nem szülsz!
Én görcsöltem, nem tágultam szinte pájszerrel szedték ki szegényt, de görcs az kell, addig nincs semmi.
3/3 anonim válasza:
Amikor én szültem a babámo lyan aktív volt az utolsó órákba is,hogy rugott egyet és így lökte ki még jobban a magatvizet. Nagyon nevetséges volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!