Kismamik! Ti mit éreztek, mikor valaki megsimogatja a pocakotok legyen az bármekkora?
sajnos az emberek többsége , akik még nem szültek nem gondolnak arra, hogy ez nekünk nem jó. de mondjuk mielőtt szültem volna sem kezdtem el taperolni a más kismamák hasát.
a családban meg szerencsére senki nem fogdosott, mindig én tettem a hasamra a kezüket, hogy érezzék mikor akciózik a pocaklakó.
de vannak akik előre megkérdezik, hogy szabad-e, na ilyenkor mond, hogy nem?
sztem anyud simijével barátkozz meg, de ha nagyon zavar, mondd meg neki így őszintén, hogy ez nem esik jól.
boldog babavárást
Anyu simijével nem lesz gond, úgy örül neki, mikor hozzáér, első unoka lesz:)
A többieket viszont le fogom szerelni, főleg a férfiakat, amúgy sem szeretek idegenekhez hozzáérni, majd megkérdezem a babukát, hogy Ő mit gondol erről:))
Szia!
Talán azért érzek másképp mint Te, mert én egyedől maradtam a Babával. Én nagyon élvezem mikor a család megsimogatja a pocim. A 13 éves keresztlányommal órákig nézzük ahogyan hullámzik a pocim és néha ráteszi a kezét. Szerintem ezzel szorosabb kötelék alakul ki közöttük. De azokat is megértem akik elhúzódnak az idegenektől, nekik én sem engedem, hogy fogdossanak.
Boldog babavárást és babázást mindenkinek!
31hetes km
engem nem zavar! Had fogdossa, úgysincs olyan szerencséje, hogy pont akkor rugjon. :) 33 hetes vagyok, eléggé nagy pocakkal, és már most az van h ha találkozok valakivel, hogy fogja a hasam, és még mennyi van hátra kérdés, mire mondom mennyi, hát jól kihúzod a nyarat... Ezt mindenkivel eljátsszuk. Ja, és a fiú? Lány? kérdés.
De vissza térve engem nem zavar. Na majd a babát akarják taperolni,akkor az majd rendesen fog dühíteni, de ha a hasamat, az nem egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!