Kismamik! Ti mit éreztek, mikor valaki megsimogatja a pocakotok legyen az bármekkora?
Nekem ugyanez az érzésem. Nem tudom, miért, de idegesít, ha bármi a férjemen kívül hozzáér, vagy közeledik hozzá! Sajnos még anyukámtól is "rossz", de neki nem akarom megjegyezni, mert nem szeretném ezzel megbántani, mert tudom, hogy nagyon várja már...
Amúgy nem tudom, mitől van, nyilván az anyai ösztön!
Előző vagyok. Ahogy írtam, én nem fogok szólni érte anyunak. Ha belegondolom magát a helyembe, mégiscsak a kislányának lesz babája, és örül neki, várja az unokát, ezért már most "kapcsolatba" akar vele lépni.
Inkább kibírom azt a pár másodpercet.
Amúgy pontosítok: ha simogatják, csak az zavar nagyon, ha csak ráteszi a kezét mozdulatlanul, az annyira nem.
Megint előző vagyok.
Bocs, csak kicsit össze-vissza írok, szóval ha ...ha belegondolom magamat az Ő helyébe... (így akartam, de fordítva sikeredett) :-)
Szia!
Én is ugyanígy vagyok vele. Persze erőt veszek magamon és próbálok hozzászokni, de nagyon furcsa. Én ezt azzal magyarázom magamnak, hogy ők sosem "nyúlkáltak" a hasamhoz, és ezért nem tudok mit kezdeni a helyzettel.
De megértem, hogy ők is részt akarnak venni benne, hisz szeretnek és a babát is nagyon várják.
Persze anyunak, tesóknak én sem szólok, hogy ne már, de mikor az ötödik szomszédasszony nyúlna oda, akkor hátra lépek, még csak 1x fordult elő ez a szitu. Biztos az anyai ösztön, mi lesz később, ha már nagy lesz a pocak, akkor aztán végképp mindenki fogdosni akaraja:(
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok nyafka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!