Miért van az, hogy akármit ehetek, bármekkora mennyiségben, mégsem hízok egy dekát se?
180 centi magas vagyok, és 60kg. Talán így elsőre kevésnek tűnhet ez a súly ehhez a magassághoz, de hozzátenném, hogy fémmel dolgozom és 60 kilós súlyokat úgy felkapok a vállamra, mint a pinty, szóval nagyon jó erőben vagyok, és az izmaim is szépen látszanak. Emellett 3 éve nem voltam beteg, nem köhögtem, nem fájt a torkom, lázam se volt, semmi... Ja és ha ez esetleg számít, életemben soha nem volt egyetlen rossz fogam se. :)
Azért érdekel, miért nem tudok hízni, mert azt tervezem, hogy járnék edzőterembe, és attól félek, hogy hiába eszek bármennyi fehérjék vagy szénhidrátot, nem tudom azt úgy lekötni a szervezetemben, hogy aztán izmot növesszek belőle... Naponta 5ször szoktam enni, és mindig jóllakásig, normális, néha egész nagy adagokat is, sok kenyérrel, rizzsel, krumplival, és persze az édességet is falom. :)
Mi lehet a hízásképtelenségemnek az oka, és mennyire fog ez engem gátolni az izmosodásban?
Az az oka a hízásképtelenségnek, hogy MOZOGSZ, és a szervezeted rendesen felhasználja a kalóriát, amit beviszel. Örülj neki, magadtól rájöttél, a "hogyan nézzek ki emberien" témára :)
Ne azzal foglalkozz, hogy hízzál. Ha edzeni fogsz, kicsit növeld a kalória bevitelt, hogy tudjanak mitől épülni az izmok, és annyi. Azzal sem érsz el semmit, ha felfújod magad, közben meg legyengülsz... Eddzél rendesen, úgyis megnő az étvágyad.
Ezek tények. De ezzel nem válaszoltál a kérdésem egyik pontjára se.
A többieknek pedig köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!