Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért van az, hogy akármit...

Miért van az, hogy akármit ehetek, bármekkora mennyiségben, mégsem hízok egy dekát se?

Figyelt kérdés

180 centi magas vagyok, és 60kg. Talán így elsőre kevésnek tűnhet ez a súly ehhez a magassághoz, de hozzátenném, hogy fémmel dolgozom és 60 kilós súlyokat úgy felkapok a vállamra, mint a pinty, szóval nagyon jó erőben vagyok, és az izmaim is szépen látszanak. Emellett 3 éve nem voltam beteg, nem köhögtem, nem fájt a torkom, lázam se volt, semmi... Ja és ha ez esetleg számít, életemben soha nem volt egyetlen rossz fogam se. :)

Azért érdekel, miért nem tudok hízni, mert azt tervezem, hogy járnék edzőterembe, és attól félek, hogy hiába eszek bármennyi fehérjék vagy szénhidrátot, nem tudom azt úgy lekötni a szervezetemben, hogy aztán izmot növesszek belőle... Naponta 5ször szoktam enni, és mindig jóllakásig, normális, néha egész nagy adagokat is, sok kenyérrel, rizzsel, krumplival, és persze az édességet is falom. :)

Mi lehet a hízásképtelenségemnek az oka, és mennyire fog ez engem gátolni az izmosodásban?

2011. szept. 5. 02:48
1 2
 11/11 anonim válasza:

#8:na es mi van azzal,akinek ez mind nem szamit? Tydod,vagy 0,5eve probalok hizni,de nem megy. Feladom. Ees tudod mi a legrosszabb? A megjegyzesek a kövérektöl:ugyanmaar,hizni könnyü,csak enni ees enni-na igen.. Mint a meseben Barbie ugyee?-.- Nem Tudod milyen rossz,hogy mindennap arra kelek,h laatom a maasok szerint csont es bör testemet..es ezzel elem le az eletem mindennapjat. Legalabb annyira rossz,mint nektek. Szoval amig nem tudod milyen a maasik felnek;addig inkabb ne irj semmit..

U.i:szerintem a kaja nem boldogit.!

2014. jan. 9. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!