Miért van az, hogy akármit ehetek, bármekkora mennyiségben, mégsem hízok egy dekát se?
180 centi magas vagyok, és 60kg. Talán így elsőre kevésnek tűnhet ez a súly ehhez a magassághoz, de hozzátenném, hogy fémmel dolgozom és 60 kilós súlyokat úgy felkapok a vállamra, mint a pinty, szóval nagyon jó erőben vagyok, és az izmaim is szépen látszanak. Emellett 3 éve nem voltam beteg, nem köhögtem, nem fájt a torkom, lázam se volt, semmi... Ja és ha ez esetleg számít, életemben soha nem volt egyetlen rossz fogam se. :)
Azért érdekel, miért nem tudok hízni, mert azt tervezem, hogy járnék edzőterembe, és attól félek, hogy hiába eszek bármennyi fehérjék vagy szénhidrátot, nem tudom azt úgy lekötni a szervezetemben, hogy aztán izmot növesszek belőle... Naponta 5ször szoktam enni, és mindig jóllakásig, normális, néha egész nagy adagokat is, sok kenyérrel, rizzsel, krumplival, és persze az édességet is falom. :)
Mi lehet a hízásképtelenségemnek az oka, és mennyire fog ez engem gátolni az izmosodásban?
#8:na es mi van azzal,akinek ez mind nem szamit? Tydod,vagy 0,5eve probalok hizni,de nem megy. Feladom. Ees tudod mi a legrosszabb? A megjegyzesek a kövérektöl:ugyanmaar,hizni könnyü,csak enni ees enni-na igen.. Mint a meseben Barbie ugyee?-.- Nem Tudod milyen rossz,hogy mindennap arra kelek,h laatom a maasok szerint csont es bör testemet..es ezzel elem le az eletem mindennapjat. Legalabb annyira rossz,mint nektek. Szoval amig nem tudod milyen a maasik felnek;addig inkabb ne irj semmit..
U.i:szerintem a kaja nem boldogit.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!