Korán nyitott (külső) méhszájjal (c:3100 vagy c:3200) hány óra alatt lett meg a babátok, és hanyadik hétre? Neme? Hányadik baba
34.hétbe lépek lassan, a 27.hét óta c:3100 van.
Sokat kell lépcsőznöm,mert a negyediken lakom, és van háziállatunk is. Fiút várok, elvileg decemmber 2.hetére.
Mostanában kezdett keményedni a hasam többször is,illetve néha érzek gyenge mensi szerű görcsöket is. Magnéziumot nem szedek.
Tudom,hogy mindnekinél más, de tapasztalatokat várok.
Első babás kismama.
Ha keménykedsz,görcsölgetsz,akkor kezd el szedni a magnéziumot,hogy tuti ne legyen kora baba!! Ha tudsz,pihenj is sokat!!-bár a lépcsőzés nagyon nem tesz jót!!
Nekem a 19. heti uh leleten volt rajta,hogy c:3100,a 23. héten már 2100 volt. Igaz,még messze nem járok ott,mint Te,csak reménykedem,hogy kihúzzuk a lehető legtovább!
Üdv:25hkm
30. hét óta 3210 vagyok, 3-on lakunk, nincs lift, van 2 nagyobb fiam is, 3 hete jóslózok, folyamatosan suliba is járok, de még mindig semmi változás. :(
39 hkm
AKkor ezek szerint bőven kihúzzák a c3100 vagy rosszabb értékkel rendelkezők is.
Annyit nem görcsölök,hogy "visszaszokjak" a magnéziumra, mert a 35-36.héttől már le szokták róla állítani a kismamákat úgyis.
Nektek a nyákdugó távozott már?
Én még nem találkoztam vele,pedig valahol azt olvastam,hogyha elkezd nyílni a méhszáj,akkor szokott távozni is. Vagy ez a belsőre vonatkozik?
Én a 16. héttől vagyok 3100-as, de nem mondott a dokim semmit, hogy mit ne csináljak, mit csináljak. 3. baba lesz.
nem görcsölök, nincs semmi bajom.
27. héttől 2100 volt a méhszáj értékem, 40+6 hetesen szültem. Magzatvízelfolyással indult. Innen számítva 13 óra múlva már a karomban fogtam. Ő is kisfiú, nálam is 1. baba, és mi is a 4. lakunk, magnéziumot én sem szedtem. Görcseim nem voltak, néha keményedtem, és háziállatunk sincs.
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!