Mindenkit eltiltanak a szextől, akinek a külső méhszája ujjnyira nyitott?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 10:42
1/4 anonim válasza:
Nem, engem nem tiltottak. 34. héten a nyákdugó egy darabkája távozott, ekkor nyílhatott ki. 38/39. héten szültem végül. (Második gyerek volt)
2/4 anonim válasza:
Szerintem, ha csak a külső nyílik, akkor nem. De persze nem vagyok orvos. Nekem (második babánál) a külső kinyílt 24. héten. De nem tiltotta a doki az együttlétet.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem mondták,hogy nem lehetne,bár lehet nem is érdekli az ingyendokit.Most mintha teljesen mind nyitva lenne már,de most sem mondta,hogy nem lehet.Bár jó ideje nem is csináljuk már.40hkm
4/4 anonim válasza:
Engem sem tiltottak el,de én jobbnak láttam ha nem csináljuk,mert miután együtt voltunk,a hüvelyben feszülő érést éreztem,meg "fáradtnak" éreztem a méhemet,még 1 héttel ezután is,a megemelt (3x1) magnézium sem segített. A héten megyen dokihoz megint,majd megmondja jól tettem e,vagy sem.- már ha lesz annyira közlékeny!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!