26 hetesen C:3100, egy ujjnyira nyitott külső méhszáj. Aggódnom kellene?
Ha ágynyugalom kellene, azt a nem saját doki is mondaná.Nekem kb. a 22.héttől C2100 és nem kell feküdnöm, csak fizikai kímélet és házasélet tiltva.Azért ne erőltesd magad semmiképp.
28+6 hkm
Nekem a 24. héttől volt ez a 3. babámmal. Nem kellett sem ágynyugalom, sem pihenés, sem szextilalom. Első terhességnél is előfordul, de többediknél még gyakoribb, hogy a külső méhszáj elkezd nyílni. Nekem a 37. hétre a belső is kinyílt két ujjnyira, de a szülés 39+6 napra történt.
Szóltak volna, ha emiatt ügyelni kell bármire is. Én a 12 kilós 2 évesemet is cipeltem rendszeresen :)
Köszönöm mindenkinek. Az a baj, hogy sokszor fájdogál, görcsölget a méhem. Nem erősen, de érzem. Így inkább akkor megpróbálok többet pihenni, és szedni a magnéziumot.
Amúgy első baba lesz.
Első babámmal 27. héttől, most a másodikkal 23 hetesen állapították meg a C 2100-at. Az elsőnél nem emlékszem (8 éve volt) hogy bárki bármit is mondott volna pihenésről.... nagyon aktív voltam és 41 hétre született a lányunk. Most és is aggódom, nekem is sokat fájt a hasam és a szeméremcsontom, ezen sokat segített a magnézium adag növelése orvosi tanácsra, és pihenek is amennyit tudok. ( ez napi max 2 órát jelent).
Pihenj ha tudsz és nyugodtan emelj a magnéziumon ha kevésnek találod, mert abból a felesleg kiürül a szervezetből.
Minden jót Neked!
25+6 h kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!