Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen C:3100, egy ujjnyir...

26 hetesen C:3100, egy ujjnyira nyitott külső méhszáj. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Most itthon vettem észre,hogy ez van a papiromra irva, a doki nem mondott semmit, nem a saját orovosom volt. 2 hét múlva van időpontom a saját dokimhoz. 4.-en lakom, szóval lépcsőzök szinte minden nap. Cipekedni 3-4-5 kg-ot szoktam. Egész eddigi terhességem alatt görcsölgettem, meg fájdogált a hasam,de nem vészesen. 5 hete még c:3000 volt. Amig nem megyek a dokimhoz, tudna valaki tanácsot adni,hogy akkor most ez ágynyugalmat, pihenést igényel?
2012. aug. 29. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ágynyugalom kellene, azt a nem saját doki is mondaná.Nekem kb. a 22.héttől C2100 és nem kell feküdnöm, csak fizikai kímélet és házasélet tiltva.Azért ne erőltesd magad semmiképp.

28+6 hkm

2012. aug. 29. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
A pihenés ilyenkor nagyon fontos. Próbáld meg a minimálisra csökkenteni a lépcsőzést! Ne végezz olyan munkát, ahol hajolnod, görnyedned kell pl.: porszivózás. Feküdj, amennyit csak tudsz! Igyál sok folyadékot. Igyekezz elterelni a negatív gondolatokat, tudom ez nem könnyű!
2012. aug. 29. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 24. héttől volt ez a 3. babámmal. Nem kellett sem ágynyugalom, sem pihenés, sem szextilalom. Első terhességnél is előfordul, de többediknél még gyakoribb, hogy a külső méhszáj elkezd nyílni. Nekem a 37. hétre a belső is kinyílt két ujjnyira, de a szülés 39+6 napra történt.

Szóltak volna, ha emiatt ügyelni kell bármire is. Én a 12 kilós 2 évesemet is cipeltem rendszeresen :)

2012. aug. 29. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. A bnőmnek 28.héttől volt nyitva és túlhordta a babát!
2012. aug. 29. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Az a baj, hogy sokszor fájdogál, görcsölget a méhem. Nem erősen, de érzem. Így inkább akkor megpróbálok többet pihenni, és szedni a magnéziumot.

Amúgy első baba lesz.

2012. aug. 30. 17:18
 6/6 Major Andrea ***** válasza:

Első babámmal 27. héttől, most a másodikkal 23 hetesen állapították meg a C 2100-at. Az elsőnél nem emlékszem (8 éve volt) hogy bárki bármit is mondott volna pihenésről.... nagyon aktív voltam és 41 hétre született a lányunk. Most és is aggódom, nekem is sokat fájt a hasam és a szeméremcsontom, ezen sokat segített a magnézium adag növelése orvosi tanácsra, és pihenek is amennyit tudok. ( ez napi max 2 órát jelent).

Pihenj ha tudsz és nyugodtan emelj a magnéziumon ha kevésnek találod, mert abból a felesleg kiürül a szervezetből.

Minden jót Neked!

25+6 h kismami

2012. aug. 31. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!