Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29. hetesen 3110-es méhszáj?...

29. hetesen 3110-es méhszáj? Tapasztalatok? Hânyadik héten szültetek? Mennyit mozogtatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 hetesen 3100-as értékem volt , felpuhult középső méhszàjjal. 29. hetesen 3110 lett sajnos. Első baba, nagyon félek.
2012. okt. 27. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem igazolódott valami fertőzés? mert ált. az kinyítja a méhszájat.

Nem utalt kórházba a doki? fekszel?

2012. okt. 27. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit mondott a doki?

Vagy csak hazaküldött, hogy csinálj mindent úgy mint eddig?

Fertőzés van esetleg?

2012. okt. 27. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 26. héttől 2100-as volt, semmi fertőzés vagy egyéb dolog. Túlhordtam 2 nappal a fiamat.

A barátnőmnek a 28. héttől 2111 volt és ő meg 5 nappal hordta túl a kislányát. És ez mellett mindent csináltam, nem mondta az orvosom, hogy feküdjek.

2012. okt. 27. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha rosszabodik akkor kòrhâz. Egy hònap mùlva megyek ismét.h megnézzen. Hâzasélet tiltva tovâbbra is, emelni, lépcsőzni nem szabad, pihenni amennyit csak lehet. Fertőzésről nem tudok mert azt mondta az orvos.h amég nem viszket vagy ég, szagos addig nincs gond. Plusz màr 2x volt antibiotikumos kezelésem sok folyàs miatt.
2012. okt. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!