Tényleg veszélyes a lábdagadás vagyis a vizesedés?
Figyelt kérdés
nekem most nagyon bevan dagadva a bokám,meg a kézfejem is egy kicsit.40 es papucsot aig tudok rácibálni a lábamra.mit tegyek?2008. máj. 21. 17:54
1/8 A kérdező kommentje:
és 28 hetes vagyok még.számithatok valami roszra?
2008. máj. 21. 17:55
2/8 anonim válasza:
szerintem nemveszélyes. rengeteg kismama a vége felé már vizes. de neked is lehet még. mert ez általában az utolso 2 honapban alakul ki. de nemkell félni tőle.neked már van? vizesedsz?
3/8 anonim válasza:
bocs most olvasom és már irtad hogy vizesedsz. de szerintem számithatsz még roszra. de nembisztos hogy tovább megy vizesedés. valakinek megáll. de nemkkel félni egykicsit kellemetlen de szülés után elmulik
4/8 anonim válasza:
hogy veszélyes e? ha tárul magas vérnyomással, és fehérjével a vizeletben akkor veszélyes, ezért kell nagyon vigyázni. Sajnos nekem is ez van, de akkor feltétlen mutasd meg a dokinak, ha már most ez a helyzet.
36 hetes kismami
5/8 anonim válasza:
Én 22 hetes vagyok és én is elkezdtem vizesedni, de még nem olyan dúrva. Tegnap mondtam a dokinak és ő azt mondta, hogy lesz ez még rosszabb is. Úgy hogy nem hiszem, hogy nagyon veszélyes lehet, mert talán akkor nem így reagált volna, legalábbis remélem.
6/8 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok, 4 napja estére mindig bedagad a bokám. Aztán a párom elmasszírozza, akkor reggelig nem dagad be. Az orvosom azt mondta, hogy addig, amíg nem megy a boka fölé a dagadás, addig nincs baj, ha már fölé ment, akkor szigorú fekvés, függetlenül attól, hogy van-e magas vérnyomás vagy sem.
A magas vérnyomás + dagadás nagy baj, mert akkor a baba élete is és a te életed is veszélyben lehet! Erre nagyon figyelj. Mérd minden nap a vérnyomásodat, és pihenj, amennyit csak tudsz!
7/8 anonim válasza:
Hát gáz!De nem annyira!Ha nem eszel annyi sósat akkor nem dagad be annyira!:)
8/8 anonim válasza:
A 36 hetes kismamának van igaza én nekem mindegyik meg volt és szülésig egy hónapot feküdtem kórházba!Ezt hívják magyarul terhességi mérgezettségnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!