Mit csinálnál ha anyukád lenézne, azért mert babát vársz?
Én megmondom őszintén, hogy drasztikus eszközökhöz folyamodnék vele kapcsolatban. Nem mennék hozzá, nem hívnám fel, hogy érezze, nem érdekel a véleménye. Ha ragaszkodik hozzád és nem akar elveszíteni, akkor előbb utóbb ő fog lépni, vagy megkérdezi, hogy miért kerülöd.
Az én anyumnál más doldoggal kapcsolatban ugyan, de bejött.
Teljesen más dolog persze, ha szükséged van valamiben a segítségére (gyerekekre szokott vigyázni stb.) mert akkor nehéz nélküle boldogulni, de én akkor is megcsinálnám. Hidd el nem sok idő kell általában, hogy észhez térjenek.
Én semmiképp nem tudnám elfelejteni.
Sajnos ilyen vagyok....
Ez a "tüske" mindig ott maradna....
az én anyukám nagyon ellenezte, hogy panel helyett egy olyan házat vettünk, amiben sem víz, sem fürdőszoba sem volt. Nagyon kiakadtam, mondtam neki, hogy nem az ő döntése, hanem a miénk. Több hétig nem is beszéltünk. Aztán rájött, hogy ha nem akar elveszíteni, akkor jobb, ha belenyugszik a döntéseimbe. Azóta mindenben segít, amiben tud.
Én mindig csak azt mondom, hogy onnan kezdve, hogy édesanya lettél, nem neked kell másokhoz alkalmazkodni, hanem másoknak kell neked. Le se sz@rd, hogy mit mond, nem kell vele szóba állni és kész. Ha akar valamit, béküljön ő. Hogy mondhat valaki olyat, hogy nem kell a 3. baba! Akkor most fogd és dobd ki az ablakon? MIlyen anya az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!