Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnál ha anyukád...

Mit csinálnál ha anyukád lenézne, azért mert babát vársz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 08:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Férjemel és a 2 fiamal külön élünk egy családi házban.Velenleg gyesen vagyok a kisebbik fiamal ő júl.19 volt 2 éves.Most áltunk neki felújitani a lakást h mire a pici meg lesz arra se léegyen gond.Boldog kiegyensúlyozot családba fog jöni8 a baba,gazdagok nem vagyunk de ami kell mindig meg tudjuk veni.Nagyon nem értem anyámatz!!!
2009. aug. 10. 10:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Köszi hogy leírtad, teljesen érthetetlen anyukád reakciója.... gondolom próbáltál beszélni vele erről, konkrétan megmondta hogy ne vállalj 3.gyereket? Mit mondott miért? Vagy meg sem indokolta, csak ne?
2009. aug. 10. 10:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem mondot semmit csak h hülye az aki gyereket válal föleg ha már a 3.ik!Meg h ha igy folytatom h 2-3 éve3nte szülök akkor 10 is lesz nekem.Mi is 3man vagyunk tesók!
2009. aug. 10. 10:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Én megmondom őszintén, hogy drasztikus eszközökhöz folyamodnék vele kapcsolatban. Nem mennék hozzá, nem hívnám fel, hogy érezze, nem érdekel a véleménye. Ha ragaszkodik hozzád és nem akar elveszíteni, akkor előbb utóbb ő fog lépni, vagy megkérdezi, hogy miért kerülöd.

Az én anyumnál más doldoggal kapcsolatban ugyan, de bejött.

Teljesen más dolog persze, ha szükséged van valamiben a segítségére (gyerekekre szokott vigyázni stb.) mert akkor nehéz nélküle boldogulni, de én akkor is megcsinálnám. Hidd el nem sok idő kell általában, hogy észhez térjenek.

2009. aug. 10. 11:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a bároritást hát remélem h igazad lesz!De te el tudnád felejteni neki amiket mond?
2009. aug. 10. 11:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Én semmiképp nem tudnám elfelejteni.

Sajnos ilyen vagyok....

Ez a "tüske" mindig ott maradna....

2009. aug. 10. 11:43
 17/23 anonim ***** válasza:

az én anyukám nagyon ellenezte, hogy panel helyett egy olyan házat vettünk, amiben sem víz, sem fürdőszoba sem volt. Nagyon kiakadtam, mondtam neki, hogy nem az ő döntése, hanem a miénk. Több hétig nem is beszéltünk. Aztán rájött, hogy ha nem akar elveszíteni, akkor jobb, ha belenyugszik a döntéseimbe. Azóta mindenben segít, amiben tud.

Én mindig csak azt mondom, hogy onnan kezdve, hogy édesanya lettél, nem neked kell másokhoz alkalmazkodni, hanem másoknak kell neked. Le se sz@rd, hogy mit mond, nem kell vele szóba állni és kész. Ha akar valamit, béküljön ő. Hogy mondhat valaki olyat, hogy nem kell a 3. baba! Akkor most fogd és dobd ki az ablakon? MIlyen anya az ilyen?

2009. aug. 10. 12:46
 18/23 A kérdező kommentje:
Én is montam neki h nekem az abortusz pont olyan lenne mint ha a meg születetek közül az egyiket folytanám meg.Ő erre azt monta h az még nem gyerek csak egy élösködö!Meg h mért nem gondolok a másik 2.re h nekik északa milyen lesz mikor a nyavatka csak dög szóról szóra ezt monta.
2009. aug. 10. 14:48
 19/23 anonim ***** válasza:
ez hihetetlen....... :S
2009. aug. 10. 16:30
 20/23 anonim ***** válasza:
ezt az anyát felejtsd el amég ilyen,bocs,de mást nem tudok erre mondani
2009. aug. 11. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!