A pozitív teszt után is cigiztetek?
Igen... végigszívtam, aztán úgymond rájöttem, hogy na ezt többé nem kéne. (nem tervezett terhesség volt). Ennek már három éve, azóta kétszer gyújtottam rá, de nem esett jól. Valahogy érzem, hogy agyban is leszoktam, túlléptem a dohányos éveken.
2012. okt. 26. 17:23
Nem. Akkor szívtam el az utolsó szálat, mielőtt megcsináltam a tesztet. Ennek már lassan 3 éve és azóta sem szívtam még egy slukkot sem.
2012. okt. 26. 17:26
Én már onnan tudtam, hogy valami megváltozott, hogy egyszerűen rosszul voltam a cigitől. Rágyújtottam és nagyon szédültem tőle. El is dobtam. Másnap megcsináltam a tesztet és lám már a 31. hétben vagyok :)
2012. okt. 26. 17:30
4/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: nem hiányzott egylátalán? Ha igen, mire gondoltál olyankor, hogy mégsem gyújtottál rá?
nekem pont úgy fogyott el a cigim, hogy a teszt után 1 szál maradt. az volt a "búcsúszál" :)
nehezen ugyan, de meg tudtam állni, hogy ne vegyek több cigit, szerencsére párom olyat szív amit nem szeretek, szóval sikerült leállnom vele.
nagyon bízom magamban, hogy lesz annyi erőm, hogy szoptatás után se nyúljak majd érte.
2012. okt. 26. 17:35
Nem a második válaszoló vagyok! Mire gondoltatott???? Szerintem semmi másra csak a babájára! Úgy ahogy én is! Pedig erős dohányos voltam, de amint pozitív lett a teszt gond nélkül letettem, pedig nem hittem volna hogy ilyen könnyű lesz! Te sem gondolj semmi másra, csak arra hogy most már másért is felelős vagy nem csak magadért. :)
2012. okt. 26. 17:39
7/11 A kérdező kommentje:
Én már májusban letettem a cigit, mivel januártól kisbabát szeretnénk majd (onnantól mehet élesben a dolog). Szóval bocsi, ha hülyeségnek tűnt a kérdésem, még nincs babám, nem tudom, hogy milyen erőt tud adni az a kis csöppség, de remélem, hogy hamarosan megtudom.
Szomszéd asszonyomat nem hatotta meg a terhessége, bagózott telefonált és kávézott éjjel nappal, majd miután megszületett a baba ugyanúgy folytatta. Párszor leesett ugyan a szerencsétlen gyerek a franciaágyról, amíg ő kint tolta a cigit, de hát ez van. Bocsánat a gyűlölködő hangnemért, de az ilyennek nem való gyerek.
2012. okt. 26. 21:21
Igen, én elszívtam egy utolsó cigit a teszt után. Vagyis nem szívtam végig, csak kb a feléig, mert lelkiismeretfurdalásom lett :)
Én sajnos nem tartoztam azok közé a nők közé, akik terhesen megundorodnak a cigitől, nagyon kívántam a cigit és nagyon nehéz volt megállni. Miután abbahagytam a szoptatást visszaszoktam sajnos, de már jóval kevesebbet szívok, mert a babával egy légtérben nem gyújtok rá.
2012. okt. 27. 02:56
Kedves utolsó, bizony van olyan, hogy amit az ember nem tud megcsinálni (pl. leszokni a cigiről mindenféle módszerrel), azt végül elintézi a természet (jelen esetben az anyai ösztönök, hormonok).
Nem irigykedni kell, hanem ismeretlenül is együtt örülni, gratulálni! :)
2012. okt. 27. 15:11
Kapcsolódó kérdések: