Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy ki vagyok ütve ma reggel...

Úgy ki vagyok ütve ma reggel óta. Ez az idő miatt van így? Más?

Figyelt kérdés

Gondoltam, ha más is hasonlóan van ma, akkor hátha nincs semmi bajom, csak a változóban lévő időjárás az oka.

15 hetes vagyok

2012. okt. 25. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fura ma a fejem:-) biztos az idő
2012. okt. 25. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is húz a fejem és legalább annyira fáradtnak érzem magam mint a terhességem elején. Semmihez nincs is kedvem, elég nagy erőfeszítés rávenni magam ma a házimunkára. Biztos az időjárás:-)29hkm
2012. okt. 25. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy iszonyúan fáj a fejem. Azóta ébren vagyok, a fejfájásom -hála a Panadolnak- már elmúlt, de rendesen kóválygok. Alig várom, hogy a lányommal sziesztázzunk egyet ebéd után. :)
2012. okt. 25. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok ma.Nincs kedvem semmihez,fáj a fejem,és egész éjszaka csak úgy hasított bele a fájdalom a hasam aljába..olyan érzés volt,mintha egy kést szúrtak fel a hüvelyemen keresztül a méhembe.Hála Istennek reggelre elmúlt.De a fejem nagyon fáj.

12+2 hkm

2012. okt. 25. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

amit érzek azt leginkább a másnapossághoz tudnám hasonlítani, a hányingert leszámítva (az szerencsére nincs)

kótyagos a fejem (olyan mint mikor elkezd fájni, de mégsem)

na meg vattát köpök, olyan szomjas vagyok. pedig éjjel is iszom rendesen legalább 1 litert. tuti az időjárás.

rám amúgyis rosszul hat ez a szomorú idő, ilyenkor az orromat nem dugnám ki a lakásból, ha megtehetném. brrr :)

2012. okt. 25. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:

33+3 hetes vagyok, és ugyanígy vagyok. A picilány a pocakomban se bírta az éjszakát. A férjem reggel jött haza munkából, meséltem is neki, hogy aludtam vagy három órát itt-ott szétszórva az éjszakában 30-40 perces leosztásban. A fejem hajnal óta nagyon fájt, de mostanra már elmúlt magától.

Ráadásul én már 10 hete csak egy oldalamon bírok aludni, és a picilány az éjjel úgy gondolta, akkor most ő bérli ki magának azt az oldalt, és ha úgy feküdtem, addig rugdosott, míg át nem fordultam.

Szóval nem volt egyszerű az éjszaka.

2012. okt. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!