Úgy ki vagyok ütve ma reggel óta. Ez az idő miatt van így? Más?
Gondoltam, ha más is hasonlóan van ma, akkor hátha nincs semmi bajom, csak a változóban lévő időjárás az oka.
15 hetes vagyok
Én is ilyen vagyok ma.Nincs kedvem semmihez,fáj a fejem,és egész éjszaka csak úgy hasított bele a fájdalom a hasam aljába..olyan érzés volt,mintha egy kést szúrtak fel a hüvelyemen keresztül a méhembe.Hála Istennek reggelre elmúlt.De a fejem nagyon fáj.
12+2 hkm
amit érzek azt leginkább a másnapossághoz tudnám hasonlítani, a hányingert leszámítva (az szerencsére nincs)
kótyagos a fejem (olyan mint mikor elkezd fájni, de mégsem)
na meg vattát köpök, olyan szomjas vagyok. pedig éjjel is iszom rendesen legalább 1 litert. tuti az időjárás.
rám amúgyis rosszul hat ez a szomorú idő, ilyenkor az orromat nem dugnám ki a lakásból, ha megtehetném. brrr :)
33+3 hetes vagyok, és ugyanígy vagyok. A picilány a pocakomban se bírta az éjszakát. A férjem reggel jött haza munkából, meséltem is neki, hogy aludtam vagy három órát itt-ott szétszórva az éjszakában 30-40 perces leosztásban. A fejem hajnal óta nagyon fájt, de mostanra már elmúlt magától.
Ráadásul én már 10 hete csak egy oldalamon bírok aludni, és a picilány az éjjel úgy gondolta, akkor most ő bérli ki magának azt az oldalt, és ha úgy feküdtem, addig rugdosott, míg át nem fordultam.
Szóval nem volt egyszerű az éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!