Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetesen látszik valami a...

4 hetesen látszik valami a "babából" ultrahangon?

Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem, és két csíkos lett, igaz az egyik halvány. Ma reggel "barnáztam", és mivel decemberben volt egy vetélésem, délután megyek orvoshoz. Egyébként ma kellett volna megjönnie. De a doki fog majd valamit látni ilyen korai terhességnél?
2008. máj. 21. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:

szia

gratulálok!

hogy mit lát azt nem tudom, de amikor előszőr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg hasi ultrahanggal,( szóval valamit lát) és 10nap múlva kellett újra mennem, akkor már szívhang is volt.

szerintem menj minnél előbb, biztos nem fog elzavarni.

30hetes kismama, boldog babavárást

2008. máj. 21. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen kicsi az esélye,hogy bmit is lásson belőle,még petezsákot sem hiszem,de majd elválik.
2008. máj. 21. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia

5 hetesen voltam,es nekem petezsakot latott az orvos,utana 5 het mulva kellett mennem,es akkor nem 10 hetes volt a baba hanem csak 9,tehat szeritnem 4 hetesen is akar lathat petezsakot,de ha megsem akkor se izgulj,tuti,h minden rendben lesz veletek.

Azert irj,h mi volt az orvosnal,drukkolok nagyon.

2008. máj. 21. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! Én is 4 hetes lehetek, tegnap meg ma teszteltem 3 + at. Nem tudom hogy mikor menjek dokihoz és hogy a hüvelyi uh árt-e ilyen korai terhességnél a babának. Te mikor mész?
2008. máj. 21. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

igen látni fogja, én is 4hetesen mentem először dokihoz, és már látta a petezsákot.megbeszéltün 2hét mulvára egy időpontot(ami tegnap volt) és már 6hetesen szívhangot is hallottunk:))) nyugodtan menj el!!:)))

Boldog baba várást:))

6hetes kismami

2008. máj. 21. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 4 hetesen láttam a petezsákot!! Életem legszebb látványa volt :) De talán a szívhang miatt érdemesebb inkább az 5-6. héten menni. Jó babavárást!!
2008. máj. 21. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:

sziasztok.

köszönöm a válaszokat. tegnap elmentem az sztk-ba, már nem volt rendelés, utánna a kórházba, ott meg beutaló vagy időpont nélkül nem vizsgálnak meg ...

ma este 7-ig van rendelés a rendelőben, úgyhogy megpróbálom, de tegnap óta nincs panaszom, és ma is teszteltem, az is két csíkos :o).

2008. máj. 22. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!