4 hetesen látszik valami a "babából" ultrahangon?
szia
gratulálok!
hogy mit lát azt nem tudom, de amikor előszőr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg hasi ultrahanggal,( szóval valamit lát) és 10nap múlva kellett újra mennem, akkor már szívhang is volt.
szerintem menj minnél előbb, biztos nem fog elzavarni.
30hetes kismama, boldog babavárást
Szia
5 hetesen voltam,es nekem petezsakot latott az orvos,utana 5 het mulva kellett mennem,es akkor nem 10 hetes volt a baba hanem csak 9,tehat szeritnem 4 hetesen is akar lathat petezsakot,de ha megsem akkor se izgulj,tuti,h minden rendben lesz veletek.
Azert irj,h mi volt az orvosnal,drukkolok nagyon.
igen látni fogja, én is 4hetesen mentem először dokihoz, és már látta a petezsákot.megbeszéltün 2hét mulvára egy időpontot(ami tegnap volt) és már 6hetesen szívhangot is hallottunk:))) nyugodtan menj el!!:)))
Boldog baba várást:))
6hetes kismami
sziasztok.
köszönöm a válaszokat. tegnap elmentem az sztk-ba, már nem volt rendelés, utánna a kórházba, ott meg beutaló vagy időpont nélkül nem vizsgálnak meg ...
ma este 7-ig van rendelés a rendelőben, úgyhogy megpróbálom, de tegnap óta nincs panaszom, és ma is teszteltem, az is két csíkos :o).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!