Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vizeletet ha üvegbe viszem...

A vizeletet ha üvegbe viszem mennyi idővel lehet utána leadni? Mire odaérek a dokihoz kb.1 óra. Akkor az jó még?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne jo? lényeg a lényeg ha elsö pisit kell vinni reggel beleteszed és akár délután is viheted
2012. okt. 25. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kislány babával már olyat is csináltam, hogy este tudtam "vizeletet fogni" (egy "szuper kis gyűjtőtasakot" kell a puncira ragasztani, nem túl egyszerű művelet, hogy pisiljen is, és ki ne folyjon a zacsiból), azt beraktam a hűtőbe, és másnap vittem.
2012. okt. 25. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó :)
2012. okt. 25. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ki van írva a labornál, h 1órán belül legyen leadva. A dokival is beszéltem erről, azt mondta, ha sokat áll, akkor megromlik. Tehát délután már ne a reggeli pisit add le. De ha kicsit túlcsúszol az 1órán, attól még nem lesz semmi baja. Én legtöbbször 1-1,5óra múlva tudom csak leadni. Sose volt még gond.

A hűtőzést hallottam már, de nem tudom mennyire jó.

2012. okt. 25. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig du. vittem a reggeli pisit, soha nem volt belőle baj, nem romlott meg.
2012. okt. 25. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
en is ugy tudom hogy jobb minel elobb vinni, nem lehet orakig allni hagyni. vagy ha igen akkor hutobe kell tenni. nekem ezt mondtak.
2012. okt. 25. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Vércukorprofilhoz nekem konkrétan az egész éjszakai termést össze kellett gyűjtenem egybe, és abból mintát vinni reggel. A napközben gyűjtött vér és előző éjszakai pisi vizsgálata egy nappal később volt, tehát a pisim addigra másfél napos volt.
2012. okt. 25. 15:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. okt. 28. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!