Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy valaki az...

Van olyan, hogy valaki az elején hízik sokat és utána lelassul a hízás?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, h nem tudom, de remélem, h van ilyen. Én most járok a felénél, de már 10-12kilónál tarok. Olyan nekem ez a terhesség, mintha kötelező lenne híznom hetente 1-2kilót. Már meg se lepődöm, h mindig többet mutat a mérleg, mint szeretném.

Ez a második terhességem. Az elsővel 22kg jött fel, de akkor inkább a végén híztam jobban, pl. a 12.hétig semmit. Mindenki azt mondta, h óó, majd ezzel kevesebb lesz. Hát ehhez képest már a 12.hétig feljött vagy 4kg!

Remélem visszább vesz mostmár, mert mintha mindig alkalommal pár dekával kevesebb lenne a hízásom. Nem szeretnék bálna mérettel szülni. :-)

2012. okt. 18. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos, mindenkinél máshogy működik. Én a közepén híztam sokat. A 16. hét után kezdtem, és utána minden héten feljött átlagban fél-1 kg. A 34. hétig így 14 kg-ot híztam, utána a szülésig (39 hét) viszont már semennyit sem.
2012. okt. 18. 09:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első, mintha magamat hallanám...

Én is most vagyok a felénél és 10 kg plusznál :(

Más az egész terhessége alatt nem hízik ennyit.

Jó lenne olyanra példát hallani, hogy az elején sokat híztak utána pedig ez megállt, de sajnos mindig csak az ellenkezőjét hallom, hogy a java csak a végén jön...

Ja, és én se szeretnék bálna méretet a végére:)

2012. okt. 18. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
3dik hónapban vagyok, eddig havi 1 kiló az átlag, pedig ugye a baba még olyan pici,h ez nem indokolná a hízást. Én is félek, mi lesz, mire a végére érek és nagyot nő.
2012. okt. 18. 09:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, havi 1 kg? Akkor 3. hónapra 3 kg-ot híztál! Ez miért sok??? Én a 3. hónapra 6-7 kg-nál voltam, és most a 20. héten már 10 kilónál...Na itt kezdődik a sok!
2012. okt. 18. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!

én heti 1,5 kilót híztam eddig minimum. most úgy tűnik megállt. 65 kiló vagyok ruhástól, ez kb 2 hete áll. (én csak terhesgondozáson és a védőnőnél méreckedek)

55-56 kilóval kezdtem.

remélem lelassul most már :)

21 hkm

2012. okt. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!