Van olyan, hogy valaki az elején hízik sokat és utána lelassul a hízás?
Bocsi, h nem tudom, de remélem, h van ilyen. Én most járok a felénél, de már 10-12kilónál tarok. Olyan nekem ez a terhesség, mintha kötelező lenne híznom hetente 1-2kilót. Már meg se lepődöm, h mindig többet mutat a mérleg, mint szeretném.
Ez a második terhességem. Az elsővel 22kg jött fel, de akkor inkább a végén híztam jobban, pl. a 12.hétig semmit. Mindenki azt mondta, h óó, majd ezzel kevesebb lesz. Hát ehhez képest már a 12.hétig feljött vagy 4kg!
Remélem visszább vesz mostmár, mert mintha mindig alkalommal pár dekával kevesebb lenne a hízásom. Nem szeretnék bálna mérettel szülni. :-)
Kedves első, mintha magamat hallanám...
Én is most vagyok a felénél és 10 kg plusznál :(
Más az egész terhessége alatt nem hízik ennyit.
Jó lenne olyanra példát hallani, hogy az elején sokat híztak utána pedig ez megállt, de sajnos mindig csak az ellenkezőjét hallom, hogy a java csak a végén jön...
Ja, és én se szeretnék bálna méretet a végére:)
szia!
én heti 1,5 kilót híztam eddig minimum. most úgy tűnik megállt. 65 kiló vagyok ruhástól, ez kb 2 hete áll. (én csak terhesgondozáson és a védőnőnél méreckedek)
55-56 kilóval kezdtem.
remélem lelassul most már :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!