Ki mennyit hízott a terhesség alatt?
Szia. 170cm vagyok 82kg-mal lettem terhes,a súlyom nemigazán látszik meg mert erős a csontozatom! Persze nem vagyok manöken.:)
Az első trimeszterben 3kg fogytam,utána 9kg jött fel a 41.hétig.
Én mindig kérdezem a dokit,hogy nem baj-e hogy hízok,de ő mindig azt mondja,hogy terhes vagyok. A terheléses cukor is tök jó eredményt adott,így pláne mondta,hogy nincs baj. Most nézegettem a 24-32.hét között jön nagy hízás..és nekem is akkor indult meg nagyon a szekér,és tény,hogy az utóbbi 3 hétben szinte nem is moccant,remélem már nem jön fel sok.
Persze én sem szeretnék 80-90 kg-os lenni baba nélkül,de nem azon aggódom,hogy kövér leszek utána,hanem,hogy a baba ne legyen óriásbébi,meg a szüléskor ebből ne legyen baj.Meg azt is olvastam,hogy aki vészesen sokat hízik,vagyis 20 kg fölött,az azt kockáztatja,hogy a gyerek kövér,vagy cukorbeteg lesz nagyobb korában,és ezt nagyon nem szeretném
2-es vagyok. Én is császárral szültem,fájásgyengeség miatt. A 9kg-ból a baba volt 5kg!:)
Nem tudom miért híztam ilyen keveset pedig soha nem diétáztam ha olyanom volt hajnalban is ettem amit megkívántam! Az első trimeszterben nem is hánytam mégis fogytam. Nem vagyok/voltam cukros,minden eredményem végig jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!