Búvárkodást terhesen lehet? Januárban mennénk külföldre, nem akarnám kihagyni, akkor 6 hónapos leszek.
A tengervíz OK! Nyugodtan fürödhetsz. A dokim legalábbis engedélyezte, arra hivatkozva, hogy a tengernél a legkisebb az esélye, hogy bármi fertőzést elkapjak. 6 és fél hónapos terhesen én simán fürödtem tengerben és nagyon nagyon jól esett. A babám makk egészséges, lassan 2 éves.
A búvárkodást nem vállalnám be 6 hónaposan, az biztos. Az a nyomás miatt veszélyes lehet. Inkább hanyagold!
Egyébként ha januárban mennél búvárkodós helyre,tax nem azt jelenti, hogy repülővel mennél?
Én úgy tudom, bizonyos terhességi kor után egyáltalán nem lehet gépre ülni. Szerintem 6 hónaposan pl már nem.
Egyébként én is reménység szerint akkor járok majd a 6. hónap körül. :)
Repülni általában a 8. hónapig lehet, ezt a légitársaságnál kell megkérdezni, mert társaságonként eltérő és van olyan légitársaság, amelyik orvosi igazolást is kér, de nem ez volt a kérdés.
A tengervízzel semmi baj, én 12 hetes terhesen voltam Horvátországban és semmi bajunk nem lett. Viszont a búvárkodás valóban elég kockázatos, már leírták, hogy miért.
Járj körül mindent, mert lehet ez még egy szép nyaralás, max a merülést kihagyod. Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!