Apasági nyilatkozatot ki, hogy mikor intézi csinálja?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 16:12
1/9 anonim válasza:
Mind a 3x a 30. héten csináltattuk,most a 25-26. héten intézzük.
2/9 A kérdező kommentje:
És ezt hol kell intézni?
2012. okt. 24. 16:17
3/9 anonim válasza:
Szia! Mi két hete csináltattuk meg mert az nem baj ha minél előbb megvan! Be kell menni a párod lakcíméhez tartózó helyi önkormányzathoz elkérik a személyiket megcsinálja az ügyintéző alá kell írnotok mind a kettőtöknek 3helyen és kész ja meg megkérdezték mi lesz a baba vezeték neve! nem kell érte fizetni! üdv 22hetes kismami
4/9 anonim válasza:
Vagy kormányablakban intézed, vagy anyakönyvezető előtt, ugyan az. Személyi okmányokat vigyétek, egyszerre kell jelen lenni az anyának és az apának, nyilatkozik h. elismeri h. ő az apa, te is nyilatkozol, ill. itt kell megmondani azt is h. mi legyen a gyerek neve.
5/9 A kérdező kommentje:
Olvastam,hogy kell hozzá igazolás,hogy az anya hajadon.Plusz még várandóságot igazoló szakorvosi igazolás.Nektek nem kellett?
2012. okt. 24. 17:25
6/9 anonim válasza:
A személyin és lakcímkártyán kívül egy igazolás- amit a védőnő ad,az orvos lepecsétel,ráírják hány hetes vagy,mikorra vagy kiírva.
7/9 anonim válasza:
ja igaz a kiskönyvem is kértek:-)
8/9 anonim válasza:
Nálunk (Szegeden) nem kértek igazolást arról,h hajadon vagyok (okmányirodán intéztük, gondolom ott belelátnak a gépbe), csak a dokimnak kellett kiállítania egy papírt a szülés várható időpontjáról. Együtt kelletz megjelennünk a párommal, iratainkkal együtt. Az egész nem tartott 10 percig.
9/9 anonim válasza:
Jól tudom, hogy kormányablaknál is meg lehet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!