Ha augusztus 18. -án hoztuk össze a babát, akkor október 13. -án kb. mekkorának kellene lennie?
Igen, erre gondoltam. Köszi.
Csak az orvosban felmerült, a hamarabbi fogantatás lehetősége. Ez augusztus 18. lehetett volna csak. De én mondtam, hogy kizárt. Ugyanis szeptember elején még megjött csak nem tudom pontosan mikor sajnos. És október 13.-án volt 6 mm-es a babuci. Tehát vagy augusztus közepén vagy szeptember közepén készült. De akkor nem vezettem félre a dokimat ezek szerint.? Csak szerintem gondolta milyen hülye vagyok, azt se tudom mikor volt a menzeszem, ezért nézett utána jobban.
Szia!
Mind az én válaszom volt! :)
Nekem reális, mert a baba ált.-ban 5-10 mm-es a 6-7. hét környékén. Hogyha visszaszámoljuk az olyan szept. eleje (a vérzés "miatta" is lehetett a beágyazódás miatt), és az aktus után úgy 10-12 nap kell a beágyazódásig ált-ban.
Előkerestem az én babám méretét:
8 hetesen 13 mm volt.
Úgyhogy szerintem ne aggódj, szépen nő!
Szia! Köszi a válaszokat!
Én viszont utánanéztem, és úgy gondolom, hogy mégis csak szeptemberben fogant, mert akkor rendes menzeszem volt, és október elején még csak petezsákot láttunk. 13.-án volt már szívmúküdése, és akkor mért a doki 6mm-t.
Szóval szerintem így jó a mérete, mert így felel meg kb.6 hetesnek. De ha augusztusban készült volna, na akkor lenne min aggódni, mert ahhoz képest pedig túl kicsi.
Jól gondolom szerinted?
Te is kismami vagy?
Szia!
Kiszámoltam! Augusztus 18-hoz képest tényleg kicsi lenne, mert akkor most lennél kb.: 8 hetes, és Neki 14-20 mm-nek kellene lennie.
Úgyhogy reális a szept. eleje. :)
Nem vagyok már kismama, hanem anyuci! :) 8 hónapos a kislányom!
Őt is először 2 héttel idősebbnek számolták, és mégis makk egészséges, semmi baja.
Én amondó vagyok, ha szépen nő hétről hétre, jó a szívműködése akkor olyan nagy baj nem lehet.
Úgyhogy most még ne aggódj, majd ha a következő vizsgálatnál is lesz eredményed, majd akkor össze tudod vetni a két értéket a fejlődésével kapcsolatban, és annál biztosabb nincs. Meg a doki úgyis mondani fogja, vagy mondta volna ha baj volna Vele!
Ne izgulj! Pihenj sokat! És élvezd a "mamaságot"! :)
Gratulálok a babádhoz :-))
Igen, szerintem is szeptember lesz a nyerő, és nem augusztus. A menstruációm is megvolt rendesen. És hó elején még csak felritkulás látszott, vagy petezsák. Nem is tudom pontosan. :-( De embrió még nem volt, akkor azt mondták volna. Se szívműködés.
És amúgy is jobban tetszik a szeptember, mert akkor elmondhatjuk, hogy férjem születésnapján készült....:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!