Influenza elleni védőoltást beadatja valaki?
Láttam Czeizel Endre műsorát és ő nagyon ajánlja, azt mondja semmi mellékhatása nincs és a babának is lesz védettsége pár hónapig.
Tényleg nincs mellékhatása?
Hát én sem adatnám be és nem is fogom, 4 hónapos a kisfiam. Sajna az oltóanyagokkal van rossz tapasztalatom: állatokkal foglalkozom és az egyik igen nagy nevű, humán gyógyszereket is forgalmazó cég vakcinájának egyik vivőanyaga a magzat csontvelőjében olyan elváltozásokat okozott, hogy pár napos korban elhullottak vagy gyengén termelődtek a fehérvérsejtek....nem hozzák nyilvánosságra, melyik ez a vivőanyag, azt sem, hogy humán vonalon használták-e, de a vakcinát már betiltották....Szóval, lehet, hogy maga a gyengített kórokozó serkenti az immunrendszert és kialakul a betegség ellen a védettség és mi van a többi szervezetbe befecskendezett anyaggal? Csak a kötelezőket adatom be.
Nem egy-egy állattal hullott el több, hanem 15%-kal.....Erről persze csend van és a pereskedés ellenére sem akarják elismerni, ugyanis a gyógyszeriparban a legerősebb a lobbi! Sajnos a vivőanyagok káros hatásáról nem beszél senki!
Akkor lehet hogy én vagyok az egyetlen, de én most arra hajlok, hogy beadatom. Inkább legyen védett a baba most. Tömegközlekedek mert be kell járnom Pestre majd CTG-re és én bízok az orvosokban.
31h km
Hasznos információk kismamáknak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!