Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Influenza elleni védőoltást...

Influenza elleni védőoltást beadatja valaki?

Figyelt kérdés

Láttam Czeizel Endre műsorát és ő nagyon ajánlja, azt mondja semmi mellékhatása nincs és a babának is lesz védettsége pár hónapig.

Tényleg nincs mellékhatása?

2012. okt. 24. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem adatnám be és nem is fogom, 4 hónapos a kisfiam. Sajna az oltóanyagokkal van rossz tapasztalatom: állatokkal foglalkozom és az egyik igen nagy nevű, humán gyógyszereket is forgalmazó cég vakcinájának egyik vivőanyaga a magzat csontvelőjében olyan elváltozásokat okozott, hogy pár napos korban elhullottak vagy gyengén termelődtek a fehérvérsejtek....nem hozzák nyilvánosságra, melyik ez a vivőanyag, azt sem, hogy humán vonalon használták-e, de a vakcinát már betiltották....Szóval, lehet, hogy maga a gyengített kórokozó serkenti az immunrendszert és kialakul a betegség ellen a védettség és mi van a többi szervezetbe befecskendezett anyaggal? Csak a kötelezőket adatom be.

Nem egy-egy állattal hullott el több, hanem 15%-kal.....Erről persze csend van és a pereskedés ellenére sem akarják elismerni, ugyanis a gyógyszeriparban a legerősebb a lobbi! Sajnos a vivőanyagok káros hatásáról nem beszél senki!

2012. okt. 24. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adattam be soha sem kismamaként sem babával sem sehogy most sem fogom...pedig mikor kismama voltam h1n1 "járvány"volt.
2012. okt. 24. 11:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom senki nem adatja be! Hát nekem sem áll szándékomban! A rota vírusról meg azt mondta a dokink, hogy nagyon sok féle van és csak egy fajtája ellen véd, így én se kértem, meg most se fogom kérni a picinek se. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld!:-)
2012. okt. 24. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy én vagyok az egyetlen, de én most arra hajlok, hogy beadatom. Inkább legyen védett a baba most. Tömegközlekedek mert be kell járnom Pestre majd CTG-re és én bízok az orvosokban.

31h km

2012. okt. 24. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos információk kismamáknak:

[link]

2012. okt. 24. 13:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja amúgy azért is gondolkodtam rajta, mert asthmás is vagyok. És így kimondottan ajánlják. De még így sem tudom mit tegyek.
2012. okt. 24. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!