Influenza elleni védőoltást beadatja valaki?
Láttam Czeizel Endre műsorát és ő nagyon ajánlja, azt mondja semmi mellékhatása nincs és a babának is lesz védettsége pár hónapig.
Tényleg nincs mellékhatása?
Én nem.
Itthon vagyok. Tömegbe, közösségbe, zárt térbe nem megyek.
Max. amíg a vérvétel van csak addig.
Megmondom őszintén én nem bízom abban hogy ne lenne mellékhatása. Mégis mi a garancia rá? És ha pont nálam lenne valami?
Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. És kerülöm az emberáradatot ahol rám tudnának esetleg tüsszögni.
Eddig se adattam be ilyeneket, ezután sem fogok.
Sőt!
Ha megszületik a babánk, neki sem fogok beadatni mindenféle reklámozott vackot (rota és társai).
Gyógyszergyárban dolgozom, gondolhatod, mekkor a nyomás, hogy adassuk be......
Én eddig egyszer adattam magamnak, amikor kis csecsemő volt a fiam. Sem terhesen, sem azóta nem adatom, a gyerekorvos pedig kifejezetten nem javasolta a 3 évesemnek.
2. vagyok.
nekem pedig van egy 5. osztályos lányom, de még így is azt gondolom hogy nem kell nekünk oltás.
Ha meg majd meglesz a pici, akkor megkérem a doktornőt hogy 1 hétre írjon igazolást mert nem megy suliba a lányom, nehogy akkor a picinek hazahozzon valami bacit. Én meg leigazolok + 3 napot még.
Oké hogy ez a pár nap még nem old meg sokat, de lesz időnk összeszokni, egymásra hangolódni. Közben tömöm a lányom vitaminokkal is :-)
És talán megússzuk még nátha nélkül is az idei telet.
5-ös válaszoló.
A páromnak az unokatesója ha jól emlékszem beadatta a rota elleni védőoltást a pár hónapos kisfiának,és még is megfertőződött,mert a rotának nem egy fajtája van,hanem kb 90.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!