Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egészséges lesz ettől még?

Egészséges lesz ettől még?

Figyelt kérdés
A párommal már tervezzük a babát,de én rettegek attól, hogy nem lesz egészséges. Árt az ha a leendő apuka dohányzik? Úgy értem, hogy a sperma károsodott e?! Én már nem dohányzom sikerült letennem, de neki nem. :(
2012. okt. 24. 03:06
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
az én férjem is cigizik,de ennek ellenére elsőre összejött a babó és meg is maradt...nem tudom,hogy mit határozhat a bagó a spermának...
2012. okt. 24. 06:26
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
egy ismerősömnek 2 egészséges gyereke született, úgy hogy a férje erős dohányzó
2012. okt. 24. 06:52
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

párom is dohányzik és bár még nem született meg a baba, de az eddigi vizsgálatok szerint egészséges, szépen fejlődik.

szerintem többet számít az, hogy az anya mennyire él egészséges életet.

2012. okt. 24. 07:25
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
A cigaretta a férjed részéről csak nehezítheti a teherbe esést. Bár a férjem rá cáfolt, mert a doki azt mondta nem lehet gyerekem, és 4 lett. A férjem meg füstől, mint a gyárkémény. Amúgy mind egészséges.
2012. okt. 24. 08:06
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
ha ez igy lenne, a világ tele lenne beteg babákkal.
2012. okt. 24. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Semmi köze hozzá h egészséges lesz vagy sem. Esetleg a teherbeeső képesség csökken vele mert lassítja állítólag a spermákat. Itt az a lényeg h te ne szívjad. Ilyenen kár aggódni az sokkal jobban nehezíti a dolgokat ha aggódsz minden nyavaján hidd el nekem...
2012. okt. 24. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Az én férjem is bagozik....elsőre összejött a baba és egészségesen születtet és most is egészséges nagylány lassan 3 éves...
2012. okt. 24. 11:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igy már nem stresszelem magam ez miatt . Érdekelt mert a babánkról van szó és az ő egészsége a legfontosabb kezdetektől. :)
2012. okt. 24. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk is ez a helyzet. Mikor ő cigizik én nem tartózkodom a konyhába és csakis nyitott ablaknál lehet. Vagy ha éppen főzök akkor ki áll a francia erkélyre és ott bagózik. Sétáláskor meg mindig az ellenkező felén megyek.
2012. okt. 24. 14:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Próbálom noszogatni próbálja újból letenni, de neki nem megy úgy mint nekem. Már 14 éve szívja. Én se vagyok ott mikor épp füstöl.
2012. okt. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!