Lehet ettől még egészséges a babám?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, és kb a terhesség eleje óta vérezgetek.szedem a gyógyszereket is, de nem igazán múlik, maximum csökken a mennyiség.ráadásul tegnap nagy mennyiségű vér ürült, és a 11 mm-es embrio mellett 1 mm-es hemAToma, azaz bevérzés látható.volt így valaki, aki ezek után is egészséges picit hozott a világra?vagy?2011. márc. 10. 11:14
1/12 anonim válasza:
Szia! Persze, hogy lehet egészséges a babád. Nekem 11 mm-es embrió mellett 14 mm-es haematómám volt. Szedtem a gyógyszert, és szép lassan elmúlt a vérzés, kiürült a haematóma és idén január 12-én makkegészséges kisfiam született. Fel a fejjel! Csak pozitív gondolatok! Majd írj, hogy mi lett!
2/12 anonim válasza:
Amennyiben megmarad a babád, amit szívből kívánok, akkor minden bizonnyal egészséges lesz!
3/12 anonim válasza:
Nekem is volt hematómám 6 hetes terhességnél. Vérezgettem. 2 napot feküdtem, majd visszamentünk a dokihoz és akkor már fel volt szívódva a bevérzés. Én nem szedtem semmit.
Feküdj, pihenj nagyon sokat!!!
Üdv: 40 hetes km
4/12 anonim válasza:
Szia! 8 hetesen nekem is volt hematómám, barnázgattam is miatta egy ideig. Eddig úgy néz ki hogy minden rendben. 28 Hkm
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors reakciókat, most szükségem is volt rá, de azt nem tudom hogy csináljam h ne gondoljak rosszra, főleg hogy az orvos olyanokat mond hogy azért lehet mert genetikai rendellenessége van, vagy rosszul ágyazódott...így nagyon nehéz...ráadásul a tüneteim is enyhülnek...alig alig fáj a mellem is, és alig van hányingerem...Nagyon szeretném ezt a babát.még soha nem vetéltem, de az bizonyos hogy ha így alakul összetörik a szívem...:(
2011. márc. 10. 12:39
6/12 A kérdező kommentje:
ja és szeretnék gratulálni az egészséges babákhoz.
2011. márc. 10. 12:41
7/12 anonim válasza:
11:43 vagyok.
De kocsog az orvosod!! A hematóma nem mutat genetikai rendellenességre! Vetéléskor szokták ezt mondani, de ez, ami nálad zajlik nem az!!!
Ezt itt találtam neked a keresőben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megnéztem...kezdek megnyugodni...Tényleg köszönöm
2011. márc. 10. 12:57
9/12 anonim válasza:
Én most 19 hetes vagyok. Nekem is volt hematomám, most tünt el, de még vérzek. Magas volt az AFP-m, a vérzés miatt, és későn is csinálták meg. A lényeg a baba szépen fejlődik, szerintem egészséges ezért párommal úgy döntöttünk nem egyezünk bele a magzatvízvételbe. Szóval ne ijedj meg! Pihenj, feküdj és tartsd be az orvosi utasításokat! Ha nagyon vérzel sűrgősségi!!!
10/12 anonim válasza:
Én 6. hét körül kezdtem el vérezni, a vérömleny 2x nagyobb volt,mint a petezsák és fölötte helyezkedett el. 1% esély kapott a babám, aki most lesz 1 éves. 5 hétig feküdtem, ráadásul ott volt az akkor egy éves lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!