Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok. Előző...

18 hetes terhes vagyok. Előző héten töbször is éreztem a baba mozgásait, de kb.2 napja semmit nem érzek. Ez normális ennyi idősen, vagy van valami baj?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ha már egyszer megérezted biztosra, h a baba mozog, onnan kezdve minden nap kellene érezned. Szerintem minél hamarabb menj orvoshoz, mert nem sok jót jelent. Nagyon gyengén sem érzed?
2009. aug. 9. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha 2 napja abszolút semmit nem érzel akkor azonnal indulj a kórházba és nézesd meg a babát!Inkább vaklárm amiatt küldjenek haza minthogy baj legyen ami nem derül ki!Ha csak néha mozog de lusta akkor az lehet az időtől,nekem is volt iylen,de én akkor is bementem...ott mondták az idő bekvarhat.De ha tényleg SEMMI mozgás akkor baj van.A terhesség végégig kell hogy mozogjon,van hogy szülés előtt sem lustul el.Nem riogatni akarlak,csak ha aggódsz akkor inkább járj utána :)Remélem semmi baj!!!!!
2009. aug. 9. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ azt hiszem öltözök és megyek az ügyeletre.
2009. aug. 9. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell mindkárt szegényt elijeszteni....biztosan mozgott csak gyengébben,vagy épp aludtál és nem érezted...van az ugy hogy pár nap lustábbak...majd irj hogy mi volt az ügyeleten,nyugi
2009. aug. 9. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Most éretem haza, és szerencsére csak vaklárma volt amit az utolsó írt azt mondta a doki is. :-))
2009. aug. 9. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
örülök hogy nincs baj, de felesleges volt így ráilyeszteni szegény lányra. Én 20 hetes vagyok, kb 18 hét óta érzem a kislányomat, és volt olyan hogy 2 napig nem éreztem, de nem rohantam az ügyeletre. Ilyenkor még olyan pici a baba, hogy attól hogy ficereg, még nem biztos hogy érzi az anyuka.
2009. aug. 9. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök neki hogy minden ok.Bár én is nagyon aggodos vagyok.Csak nyugi,már velem is elöfordult,hogy pár napig nem nagyon mocorgott.24+4 km...az akkori utolso voltam.
2009. aug. 9. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

:'(

Úgy megnyugodtam,hogy nincs bajotok,egész éjszaka izultam,hogy vajon volt e valami:)

2009. aug. 10. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!