Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első tesztem jól látható...

Első tesztem jól látható pozitiv lett, az azt követők viszont fokozatosan halványodnak. Nincsa baj ugye?

Figyelt kérdés

Elsőt easy pregn, teszt volt szépen kimutatta a nemvárt napján, a következő napon ezért csináltam egy másikkal is (Gabriell) ami sokkal halványabbat mutatott, aztán vártam 2 napot és csináltam Gravi HCG vel ez is látható de halvány. Most vagyok a nemvárt után 4 nappal. Szeretnék egy elős pozitiv tesztet még megerősítésnek:). Lehet nem is fog annyi HCG-t termelni a szervezetem, hogy ez bekövetkezzen, vagy várjak még néhány napot?

Segítsgeteket köszönöm!

2009. aug. 9. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Minden teszt érzékenysége más és másNeked 3 különböző teszt pozitív lett,az nem annyira fontos hogy mennyire látszik a 2.csík! 3 pozitív szóval az 3x megerősített babásság!! :)

Jó egészsége,és boldog babavárást kívánok!

38+4 hetes mami :)

2009. aug. 9. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Helló.Velem is pont ez a helyzet,eggyetlen erös pozitiv tesztem van,a többi mind alig látható,pedig holnap már 6hetes leszek.A nödokim azt mondja,ne tesztelgessek,ottvan és kész,de nem birom ki sajnos....:( Remélem minden rendben lesz veled is :)
2009. aug. 9. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,lehet,hogy még korán csináltad őket,viszont ha halványan is de látszik...türelem!!!

Ha mindenképp akarsz egy erős pozitív tesztet(én is megőriztem egyet)akkor várj még egy hetet.

Boldog Babavárást!

40h

2009. aug. 9. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!