Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.8 hetes terhességnél minek...

Kb.8 hetes terhességnél minek kell látszódnia az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam orvosnál, akkor voltam 6 hetes, még csak egy 12 mm-es petezsákot látott és jövő hétre hívott vissza. Mire számíthatok? Kinek mit láttak 8 hetesen?

Egyébként a 12 mm-es petezsák jó méret szerintetek 6 hetesen? A doki az mondta minden rendben, csak kiváncsi vagyok, mik a tapasztalatok.Köszi

2008. máj. 21. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Sokkal többet nem fog látni még most se, de szívhangnak már lenni kell. A méretekkel kapcsolatban pedig ha a doki azt mondta jó, akkor nem kell aggódnod.
2008. máj. 21. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:

szia

szívhang már valószínű lesz.

[link]

[link]

ezeken az oldalakon tudod követni a méreteket.

30hetes kismama, boldog babavárást

2008. máj. 21. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hét 6 naposan volt 14 mm a baba és volt szívhangja.
2008. máj. 21. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

En 9 hetesen mentem vissza,es akkor mar szivhang volt,sot az uh-n latszott a picike kezdetleges kezecske,labacska,persze ha az orvos nem mondja,h mit kell nezni vszinu En nem tudtam vna,h az,de ahogy mutogatta tenyleg teljesen kiveheto volt.

Boldog babavarast kivanok

25 hetes kismama

2008. máj. 21. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
szivhangot fog hallani,éS egy "csepp" formäju kis alakot fog lätni a monitoron.azon az oldalt ami a nagyobb része ott fog kialakulni a buksi:).mondjuk én ezt is 4d-n néztem ott többet lätni,de valoszinüleg te is fogod.jo babavàRàSt!de jo neked!:)komoylannnnnn.nekem most a kisfiam 7 honapos,éS oylan jo volt terhesnek lenni.istenem:).
2008. máj. 21. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek, már nagyon várom a jövő hét csütörtököt. Az a helyzet, hogy tüneteteim nemigen vannak, csak a melleim fájnak, kicsit megnőttek, meg beeresedtek nagyon durván. Na nem mintha hiányozna a hányinger meg egyebek :))

Remélem minden rendben lesz, mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2008. máj. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!