Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom! 6 hetes terhességnél...

Aggódom! 6 hetes terhességnél normális, ha csak petezsák látható hüvelyi ultrahangon? (16.4x12.5 mm)

Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, persze, hogy normális.

Egyénenként változó, hogy mikor, de általában a 7-8. hét körül indul be a szív. Én 6 hetesen nem is mentem még dokihoz, vártam a 8. hétig, akkor már lehetett látni ahogy pulzál. Gondolom téged is visszarendelt a doki, ha nem akkor 2 hét múlva menj vissza.

Gratulálok és boldog babavárást:)

27 hetes kismami

2008. szept. 11. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Fugg a gep minosegetol is, de amugy normalis, hogy 6 hetesen meg csak petezsak latoszodik.
2008. szept. 11. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
normális. nekem 6 hetesen 2mm volt a petezsák. Ha arra gondolsz, hogy a heteket az utolso menzi elso napjatol szamitjuk, a megtermekenyules pontos napja relative szeles skalan mozog. (Majd a 13.heti ultrahangon fogjak megallapitani napra az un. biometriai korát) Szóval ne aggódj!
2008. szept. 11. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. 6 hetesen nekem is csak a petezsákot látta. De utánna, már szépen látszott,ahogy dobogott a kis szíve. Nyugi, ha nem mondta, hogy deformált, vagy szabálytalan alakú, akkor minden rendben. Gratulálok!

35 hetes pocis

2008. szept. 11. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen látott szabályos petezsákot és szikhólyagot, 6 hét 3 naposan már pulzált a szíve. Legközelebb a 9. héten uh-znak, már alig várom.A méreteid nagyon jók, szerintem ne aggódja, minden rendben lesz.
2008. szept. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!